Asteras Aktor: «Έδεσε» τον 17χρονο τερματοφύλακα Κακαδιάρη

Asteras Aktor: «Έδεσε» τον 17χρονο τερματοφύλακα Κακαδιάρη

Κακαδιαρης

bet365

O Asteras Aktor ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον νεαρό τερματοφύλακα Θεόφιλο Κακαδιάρη.

Όπως είναι γνωστό εδώ και χρόνια ο Asteras Aktor επενδύει πολλά στις ακαδημίες του και στηρίζει τα δικά του παιδιά. Σε αυτό το πλαίσιο άλλωστε προχώρησε και στη σύσταση της Β' ομάδας του συλλόγου για να δώσει ευκαιρίες στους νεαρούς ποδοσφαιριστές των τμημάτων υποδομών.

Ένας από τους παίκτες που προέρχονται από τα «σπλάχνα» της ομάδας είναι ο Θεόφιλος Κακαδιάρης. Ο 17χρονος τερματοφύλακας έγινε επαγγελματίας από τα 15 του και οι Αρκάδες έδειξαν έμπρακτα τη στήριξη στο πρόσωπο του, καθώς τον «έδεσαν» με νέο τριετές συμβόλαιο, μέχρι το καλοκαίρι του 2017.

Θυμίζουμε πως ο Asteras Aktor έχει ένα αμιγώς ελληνικό group τερματοφυλάκων που δουλεύει υπό τις οδηγίες του προπονητή τερματοφυλάκων, Χρήστου Τσελιόπουλου. Εκτός από τον νεοαποκτηθέντα Παναγιώτη Τσιντώτα, οι Κιτρινομπλέ έχουν στις τάξεις τους τον αρχηγό Νίκο Παπαδόπουλο και τους νεαρούς, Νίκο Γραμματικάκη, Φώτη Σγουρή και Θεόφιλο Κακαδιάρη.

Η ανακοίνωση του Asteras Aktor:

«Ο ASTERAS AKTOR ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον τερματοφύλακα, Θεόφιλο Κακαδιάρη. Ο Θεόφιλος, γεννημένος στις 17/01/2007, υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα μας έως το καλοκαίρι του 2027.

Προέρχεται από τα Τμήματα Υποδομής του ASTERAS AKTOR, στα οποία ήρθε σε ηλικία 13 ετών και υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο τον Ιανουάριο 2022.

Ευχόμαστε στον Θεόφιλο Κακαδιάρη υγεία και καλή επιτυχία στην επαγγελματική του διαδρομή με τον ASTERAS AKTOR».

Ο νεαρός τερματοφύλακας στις δηλώσεις του μετά την υπογραφή του νέο του συμβολαίου ανέφερε: «Για εμένα η σημερινή ημέρα θα αποτελέσει έναν πολύ σημαντικό σταθμό στην ποδοσφαιρική μου διαδρομή. Νιώθω για ακόμη μία φορά, όπως νιώθω από τα 13 μου χρόνια, την εμπιστοσύνη που μου προσφέρει η ομάδα μου, η οποία ήταν και συνεχίζει να είναι εκείνη που μου έδωσε την ευκαιρία επαγγελματικής καριέρας. Αυτό δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Ευχαριστώ τη διοίκηση του ΑΣΤΕΡΑ για την εμπιστοσύνη, τους προπονητές μου για τη στήριξη και την προσπάθεια και δεσμεύομαι ότι θα δουλέψω σκληρά και με αφοσίωση για να τα καταφέρω. Το κεφάλι κάτω, είναι η ώρα όχι για πολλά λόγια, αλλά για πολλές πράξεις. Σας ευχαριστώ πολύ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα