Μεντιλίμπαρ: «Η προετοιμασία πηγαίνει πολύ καλά, θα τα δώσουμε όλα για τον Ολυμπιακό»

Μεντιλίμπαρ: «Η προετοιμασία πηγαίνει πολύ καλά, θα τα δώσουμε όλα για τον Ολυμπιακό»

Newsroom
ελλαδα
Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έστειλε το δικό του μήνυμα από την προετοιμασία του Ολυμπιακού στην Ολλανδία, όπου έδειξε ευχαριστημένος για το πώς κυλούν οι προπονήσεις.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και μετά τα φιλικά με Άγιαξ (0-1) και Μέχελεν (2-0), απομένουν άλλα δύο παιχνίδια πριν επιστρέψει στη βάση του.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε στον επίσημο λογαριασμό της ομάδας και έδειξε ευχαριστημένος από τις επιδόσεις των παικτών στις προπονήσεις και έστειλε το δικό του μήνυμα για τη νέα σεζόν.

Χαρακτηριστικά: «Θέλω να πω στους φίλους του Ολυμπιακού ότι η προετοιμασία που κάνει η ομάδα εδώ στην Ολλανδία, πηγαίνει πολύ καλά. Ο καιρός μας βοηθάει να κάνουμε καλή προπόνηση, έχουμε παίξει δύο παιχνίδια απέναντι σε ομάδες που είναι πιο έτοιμες από εμάς, χάσαμε από τον Άγιαξ 1-0 και κερδίσαμε 2-0 τη Μέχελεν τώρα απομένουν δύο αγώνες πριν επιστρέψουμε στην Ελλάδα, νομίζω ότι όλοι προπονούνται πολύ καλά και τέλος να σας πω πως θα τα δώσουμε όλα για τον σύλλογο μας, αυτή τη σεζόν που κλείνει τα 100 χρόνια, που είναι κάτι πολύ σημαντικό για όλους και ελπίζω όλα να πάνε καλά»

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα