ΟΦΗ μεταγραφές: «Έκλεισε ο δανεισμός του Τιάγκο Νους», γράφουν στην Αργεντινή

ΟΦΗ μεταγραφές: «Έκλεισε ο δανεισμός του Τιάγκο Νους», γράφουν στην Αργεντινή

Thiago Nuss

bet365

Σύμφωνα με τον έγκυρο δημοσιογράφο Σέζαρ Λουίς Μέρλο έκλεισε η συμφωνία του ΟΦΗ με την Αρχεντίνος Τζούνιορς για τον δανεισμό του Τιάγκο Νους.

Ο ΟΦΗ εμφανίζεται έτοιμος να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Τιάγκο Νους. Εδώ και μέρες έγινε γνωστό πως οι Κρητικοί ήταν κοντά στην απόκτηση του Αργεντινού μεσοεπιθετικού και όπως προκύπτει πλέον υπάρχει οριστική συμφωνία με την Αρχεντίνος Τζούνιορς για τον δανεισμό του 23χρονου μεσοεπιθετικού,

Σύμφωνα με τον έγκυρο στην αγορά της λατινικής Αμερικής δημοσιογράφο, Σέζαρ Λουίς Μέρλο, ο οποίος είχε αποκαλύψει την περίπτωση του Νους για τον ΟΦΗ οι δυο ομάδες έδωσαν τα χέρια για μονοετή δανεισμό με οψιόν αγοράς, ύψους 800.000 δολαρίων για το 50% του ποδοσφαιρισή. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα ο Αργεντινός θα βρεθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στο Ηράκλειο για να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Στο πρωτάθλημα της Αργεντινής που είναι σε εξέλιξη ο 23χρονος εξτρέμ, ο οποίος αγωνίζεται τόσο στα δυο άκρα, όσο και πίσω από τον επιθετικό μετράει 12 εμφανίσεις με τη Σέντραλ Κόρντομπα με ένα γκολ και μια ασίστ.

Εκτός από τον Νους ο ΟΦΗ θα αποκτήσει δεδομένα έναν ακόμα μεσοεπιθετικό, κεντρικό αμυντικό από το εξωτερικό, σέντερ φορ και είναι πιθανό να γίνει κίνηση και για αμυντικό χαφ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα