ΟΦΗ μεταγραφές: «Πρόταση στον Κριστιάν Κουέβα», γράφουν στο Περού

ΟΦΗ μεταγραφές: «Πρόταση στον Κριστιάν Κουέβα», γράφουν στο Περού

Βασίλης Μπαλατσός
Κουεβα

bet365

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη λατινική Αμερική ο ΟΦΗ έκανε πρόταση στον Περουβιανό επιτελικό μέσο Κριστιάν Κουέβα, ο οποίος κυκλοφορεί στην αγορά των ελεύθερων.

Ο Τιάγκο Νους πρέπει να λογίζεται ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα υπάρχει οριστική συμφωνία των Κρητικών με την Αρχεντίνος Τζούνιορς για τον δανεισμό του Αργεντινού, όμως οι Κρητικοί δεδομένα θα προχωρήσουν στην απόκτηση ενός δεύτερου μεσοεπιθετικού. Οι Μελανόλευκοι ψάχνουν στην αγορά ένα «10αρι» που θα αντικαταστήσει τον Τοράλ.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από το Περού ο ΟΦΗ κατέθεσε πρόταση στον Κριστιάν Κουέβα. Πρόκειται για 32χρονο επιτελικό μέσο, ο οποίος έχει την ευχέρεια να αγωνιστεί και στα άκρα. Ο βραχύσωμος (1.69 μ.) Περουβιανός έχει 100 εμφανίσεις με το εθνόσημο και 16 γκολ, ενώ ήταν στην αποστολή στο πρόσφατο Copa America και έκανε δυο συμμετοχές. Μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί σε Ράγιο Βαγιεκάνο, Τολούκα, Κράσνονταρ, Σάντος, Μαλάτιασπορ, ενώ τελευταίος του σταθμός ήταν η Αλ Φατέχ της Σαουδικής Αραβίας.

Όπως αναφέρουν στο εξωτερικό εκτός από τον ΟΦΗ ο Κουέβα έχει πρόταση και από την Αγκίλας Ντοράντας της Κολομβίας. Πάντως όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ ο Περουβιανός δεν απασχολεί τους Κρητικούς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα