Άρης: Εκδικάστηκε η έφεση κατά της ποινής των δύο αγωνιστικών και ζήτησε άμεσα την απόφαση

Άρης: Εκδικάστηκε η έφεση κατά της ποινής των δύο αγωνιστικών και ζήτησε άμεσα την απόφαση

Newsroom
Ο Άρης

bet365

Η ΠΑΕ Άρης ζήτησε από την Επιτροπή Εφέσεων να αποφασίσει το συντομότερο δυνατό επί της έφεσης που κατέθεσε για την εξάλειψη της ποινής των δύο αγωνιστικών που επιβλήθηκε στη συντριπτική πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών που ήταν στο φύλλο αγώνα του τελικού Κυπέλλου.

Το Πειθαρχικό Όργανο της ΕΠΟ επέβαλε ποινή δύο αγωνιστικών αποκλεισμού στους Μανού Γκαρθία, Άλβαρο Ζαμόρα, Γιάκουμπ Μπράμπετς, Βλάντιμιρ Νταρίντα, Χουλιάν Κουέστα, Ζαν Ζουλ, Μάρτιν Μοντόγια, Λορέν Μορόν, Σάπι Σουλεϊμάνοφ, Φράνκο Φεράρι, Γιάννη Φετφατζίδη, Μιχάλη Παναγίδη, Φραν Βέλεθ, Λίντσεϊ Ροζ αλλά και στους Φαμπιάνο, Βερστράτε, Οντουμπάτζο, Χουτεσιώτη και Καρίμ Ανσαριφάρντ, οι οποίοι πλέον δεν ανήκουν στον Άρη για τη μη παραλαβή των μεταλλίων έπειτα από τον τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό. Η ίδια ποινή επιβλήθηκε και στον Άκη Μάντζιο.

Η ΠΑΕ Άρης κατέθεσε έφεση με σκοπό την εξάλειψη της ποινής ισχυριζόμενη ότι ουδέποτε κλήθηκε από τη διοργανώτρια αρχή για την παραλαβή των μεταλλίων και γενικώς ότι δεν τηρήθηκαν όλα όσα είχαν συμφωνηθεί και αφορούσαν την απονομή του τροπαίου. Παράλληλα προσκόμισε νέο οπτικό υλικό. Η έφεση της ΠΑΕ Άρης εξετάστηκε σήμερα στην Επιτροπή Εφέσεων και στο τέλος της διαδικασίας οι «κίτρινοι» ζήτησαν από τα μέλη αυτής να κοινοποιήσουν την απόφασή τους το συντομότερο δυνατό καθώς αυτή θα επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό τον μεταγραφικό σχεδιασμό λόγω του ύψους της ποινής που επιβλήθηκε στους ποδοσφαιριστές.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα