ΟΦΗ μεταγραφές: Οριστικό deal για τον Τιάγκο Νους

ΟΦΗ μεταγραφές: Οριστικό deal για τον Τιάγκο Νους

Τιάγκο Νους

bet365

Η ΠΑΕ ΟΦΗ επιβεβαίωσε την οριστική συμφωνία με την Αρχεντίνος Τζούνιορς για την απόκτηση του Τιάγκο Νους. Η θέση των Κρητικών για Μπρόρσον και Κουέβα.

Θέμα ημερών είναι η τυπική ολοκλήρωση της μεταγραφής του Τιάγκο Νους στον ΟΦΗ. Ο Σέζαρ Λουίς Μέρλο αποκάλυψε τη συμφωνία των Κρητικών με την Αρχεντίνος Τζούνιορς για την απόκτηση του Αργεντινού εξτρέμ και πλέον υπάρχει η επιβεβαιώση από πλευράς της «μελανόλευκης» ΠΑΕ.

O ΟΦΗ τα έχει βρει σε όλα σε προφορικό επίπεδο τόσο με το κλαμπ της Αργεντινής, όσο και με τον ποδοσφαιριστή. Ο 23χρονος winger αναμένεται στο Ηράκλειο πιθανότατα μέσα στο Σαββατοκύριακo για να περάσει από τις απαραίτητες εξετάσεις και αν όλα πάνε καλά θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Η συμφωνία των δυο κλαμπ είναι για τον μονοετή δανεισμό του Νους με οψιόν αγοράς το ερχόμενο καλοκαίρι. Σύμφωνα με τους Αργεντινούς η οψιόν είναι στις 800.000 ευρώ για το 50% του ποδοσφαιριστή.

Πρόκειται για παίκτη με πάνω από 70 επίσημες συμμετοχές στην πρώτη κατηγορία της Αργεντινής και στο Copa Libertadores, ο οποίος είναι σε εξαιρετική ηλικία και ανήκει σε μεγάλη ομάδα της χώρας του. Ο Νους ταιριάζει απόλυτα στα κριτήρια που έχει θέσει ο Τραϊανός Δέλλας και οι Κρητικοί έκαναν τα πάντα για να τον αποκτήσουν, με τις διαπραγματεύσεις να κρατούν για πάνω από δυο εβδομάδες.

Τι ισχύει για Μπρόρσον και Κουέβα

Από εκεί και πέρα τοποθέτηση της ΠΑΕ υπάρχει για την πρόταση που έγραψαν οι Σουηδοί για τον δανεισμό του κεντρικού αμυντικού της Μιάλμπι, Άρβιντ Μπρόρσον. Πριν περίπου τρεις εβδομάδες ο ΟΦΗ κατέθεσε πρόταση με συγκεκριμένους όρους για δανεισμό του παίκτη, οι Σουηδοί ζήτησαν μεγαλύτερο ποσό στην περίπτωση της οψιόν αγοράς, γεγονός που δε βρήκε σύμφωνους τους Κρητικούς, οι οποίοι απέσυραν άμεσα το ενδιαφέρον τους.

Τέλος, υπάρχει διάψευση για τα δημοσιεύματα από το Περού που έκαναν λόγο για πρόταση στον Κριστιάν Κουέβα, καθώς ο ποδοσφαιριστής δεν είναι καν εξ αυτών που εξετάζονται από τους ιθύνοντες του κλαμπ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα