Άρης: Τα συγχαρητήρια και το… παράπονο του Μάντζιου

Άρης: Τα συγχαρητήρια και το… παράπονο του Μάντζιου

Ο Άρης

bet365

Το πρώτο τεστ προετοιμασίας άφησε γλυκιά γεύση στον Άρη και πριν τη σημερινή (25/7) απογευματινή προπόνηση ο Άκης Μάντζιος έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του για την εικόνα εκφράζοντας όμως κι ένα παράπονο.

Προφανώς το τελευταίο σχετίζεται με το τελικό αποτέλεσμα και την ήττα (2-1) από την Αλκμάαρ γιατί βάσει της συνολικής εικόνας του αγώνα οι «κίτρινοι» δικαιούνταν τουλάχιστον μια ισοπαλία. Είναι ευνόητο επίσης ότι τα αποτελέσματα έχουν μικρή σημασία στα φιλικά παιχνίδια, από την άλλη πλευρά όμως «φτιάχνουν» την ψυχολογία και διαμορφώνουν το επίπεδο αυτοπεποίθησης των ποδοσφαιριστών. Το παράπονο του Άκη Μάντζιου είχε να κάνει με το ότι η ομάδα δεν πήρε αυτό που άξιζε και στάθηκε στη σημασία της μετουσίωσης μιας προσπάθειας και της ακρίβειας στον τομέα της αποτελεσματικότητας καθώς οι «κίτρινοι» είχαν αρκετές ευκαιρίες.

Συνολικά όμως εξέφρασε την ικανοποίησή του για το επίπεδο εμφάνισης, την προσπάθεια αλλά και την αγωνιστικότητα που είχαν οι ποδοσφαιριστές του τονίζοντας τη σιγουριά του για τη δουλειά που γίνεται στην προετοιμασία. Στην ομιλία του προς τους παίκτες, ο 54χρονος τεχνικός μίλησε για την ανάγκη προσθήκης ακόμη μεγαλύτερης έντασης στις προπονήσεις τονίζοντας ότι τα αποτελέσματα της καλοκαιρινής προσπάθειας θα αναδειχθούν στη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου.

Τις… έφαγε ο Πιόνε Σίστο

Ο Πιόνε Σίστο ήταν το νέο πρόσωπο στην προετοιμασία του Άρη καθώς μετά την πρώτη γνωριμία που είχε με τους νέους συμπαίκτες του στο περιθώριο της φιλικής αναμέτρησης με την Αλκμάαρ, σήμερα (25/7) έκανε την πρώτη προπόνησή του με την ομάδα. Βέβαια, πριν φτάσει στο κέντρο του γηπέδου χρειάστηκε να περάσει από… συμπληγάδες καθώς οι συμπαίκτες του σχημάτισαν τούνελ για το καθιερωμένο καλωσόρισμα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα