Ολυμπιακός: Ο Μεντιλίμπαρ θέλει να παρουσιάσει μία βελτιωμένη εκδοχή στον τρόπο παιχνιδιού της περσινής ομάδας

Ολυμπιακός: Ο Μεντιλίμπαρ θέλει να παρουσιάσει μία βελτιωμένη εκδοχή στον τρόπο παιχνιδιού της περσινής ομάδας

ελλαδα

bet365

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θέλει να φτιάξει μία ομάδα πάνω στα δικά του... θέλω με καλύτερη φυσική κατάσταση και έντονη πίεση προς τον αντίπαλο.

Από την πρώτη στιγμή που ήρθε στον Ολυμπιακό, ακόμα και αν το ρόστερ δεν ήταν δικές του επιλογές, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ήταν ξεκάθαρος για τον τρόπο παιχνιδιού που ήθελε.

Μία ομάδα να μεταφέρει την μπάλα στο επιθετικό τρίτο του γηπέδου, να πιέζει ψηλά τον αντίπαλο, να είναι ψηλά οι γραμμές και γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας στην επίθεση. Στο βασικό στάδιο της φετινής προετοιμασίας στην Ολλανδία, ο στόχος του Ισπανού προπονητή είναι να δημιουργήσει μία βελτιωμένη έκδοση της περσινής ομάδας.

Η βάση του έμπειρου κόουτς είναι να φτιάξει ένα σύνολο που θα είναι πιο psysical με καλύτερη φυσική κατάσταση. Αυτό θα βοηθήσει για να παίζει ο Ολυμπιακός με ένταση και υψηλή πίεση προς τον αντίπαλο στα παιχνίδια.

Είναι συγκεκριμένα τα χαρακτηριστικά που θέλει να δει ο Μεντιλίμπαρ στο παιχνίδι του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν και πάνω σε αυτά δουλεύει στην προετοιμασία, κάτι που φαίνεται και μέσα από τα φιλικά.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα