«Επικοινωνία Σαββίδη-Τσάλοφ, 'τελείωσε' η μεταγραφή του»

«Επικοινωνία Σαββίδη-Τσάλοφ, 'τελείωσε' η μεταγραφή του»

Newsroom
 «Επικοινωνία Σαββίδη-Τσάλοφ, 'τελείωσε' η μεταγραφή του»

bet365

Στη Ρωσία μετέδωσαν πως μετά την κουβέντα που είχε ο Ιβάν Σαββίδης με τον Φεντόρ Τσάλοφ, ο 26χρονος φορ λογίζεται ουσιαστικά σαν παίκτης του ΠΑΟΚ.

Στη μεταγραφική «πραγματικότητα» του ΠΑΟΚ βρίσκεται ο Φεντόρ Τσάλοφ, καθώς ο παίκτης έχει συμφωνήσει σχεδόν σ’ όλα με τον Δικέφαλο ωστόσο από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας που ανήκει γίνεται μια συντονισμένη προσπάθεια για να κερδίσουν λίγο χρόνο, μήπως και ανατρέψουν τα δεδομένα της υπόθεσης.

Πριν από λίγο ο δημοσιογράφος Ιβάν Καρπόφ αποκάλυψε πως υπήρξε επικοινωνία του 26χρονου φορ με τον Ιβάν Σαββίδη, εξέλιξη που «έκλεισε» οριστικά το θέμα καθώς έκαμψε τις όποιες αμφιβολίες υπήρχαν από την πλευρά του παίκτη, ενώ την ίδια στιγμή οι πρωταθλητές Ελλάδος έχουν ενεργοποιήσει την ρήτρα εξαγοράς του που ανέρχεται στα 3.000.000 ευρώ.

«Είναι πολύ πιθανό η αυριανή μέρα να είναι η τελευταία του Τσάλοβ στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας», τόνισε και κατέληξε ότι ο ΠΑΟΚ τον θέλει άμεσα ώστε να αρχίσει προπονήσεις και να μπει στην λίστα του για τα επόμενα ευρωπαϊκά του ματς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα