ΠΑΟΚ-Μεταγραφές: Το «αντίο» των παικτών της Γάνδης στον Τισουντάλι που έρχεται Θεσσαλονίκη

ΠΑΟΚ-Μεταγραφές: Το «αντίο» των παικτών της Γάνδης στον Τισουντάλι που έρχεται Θεσσαλονίκη

Ο Ταρίκ Τισουντάλι στα αποδυτήρια της Γάνδης

bet365

Οι ποδοσφαιριστές της Γάνδης αποχαιρέτησαν τον Ταρίκ Τισουντάλι μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Βίκινγκουρ (4-1), για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League.

Ο Ταρίκ Τισουντάλι ετοιμάζεται να ταξιδέψει σήμερα το μεσημέρι από το Ντίσελντορφ με προορισμό το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης προκειμένου να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ, που «κλείδωσε» μετά την συμφωνία των «ασπρόμαυρων» με τη Γάνδη.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας περιμένουν το απόγευμα, λίγο μετά τις 4 μ.μ., τον 31χρονο επιθετικό, ο οποίος το βράδυ της Πέμπτης (25/7) επισκέφτηκε για τελευταία φορά τα αποδυτήρια της Γάνδης και αποχαιρέτησε τους πρώην -πλέον- συμπαίκτες του.

Μετά από 3,5 χρόνια στην ομάδα ο Τισουντάλι έφτασε να είναι ένας από τους πλέον αγαπητούς παίκτες της Γάνδης, με μια ομαδική φωτογραφία και τη φανέλα με το «10» να είναι οι τελευταίες στιγμές ως ποδοσφαιριστής της βελγικής ομάδας.

@Photo credits: x.com/KAAGent

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα