Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (26/07) στο Gazzetta

Newsroom
πρωτοσέλιδα

bet365

Η νίκη του Παναθηναϊκού απέναντι στην Μπότεφ, η επιστροφή του Σάσα Βεζένκοφ στον Ολυμπιακό και τα μεταγραφικά όλων των «μεγάλων» της Stoiximan Super League στα σημερινά αθλητικά πρωτοσέλιδα.

Sport Day: Ζόρια. Ανώτερο το Τριφύλλι προηγήθηκε με 2-0 στο α' μέρος με Γερεμέγεφ και Μπακασέτα. Απίθανη γκάφα του Βιλένα έδωσε ελπίδες στους Βούλγαρους για τη ρεβάνς. Super deal για Τετέ έως το 2028!

Live Sport: Με άγχος αλλά boss! Ο Βιλένα πούλησε το έξοχο πρώτο ημίχρονο και με φτηνό λάθος οδήγησε στο εύθραυστο 2-1 επί της Μπότεφ, όμως ο Παναθηναϊκός είναι καλύτερος και φαβορί για την πρόκριση.

Φως των Σπορ: «Γύρισα στην οικογένεια μου». Η μεταγραφή της χρονιάς στην Ευρωλίγκα είναι γεγονός. Ο Σάσα Βεζένκοφ επέστρεψε και επίσημα στον Ολυμπιακό για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Κόκκινος Πρωταθλητής: Όνειρο ζούμε! Και οι γνωστοί αντίπαλοι του Θρύλου βλέπουν εφιάλτες! Πολλαπλά μηνύματα των Αγγελόπουλων για Σεφ και «απέναντι»... Απίστευτη φιέστα για τον Βεζένκοφ.

Ώρα των Σπορ: Κόψτε την πλάκα! Τους κράτησε κλεισμένους στα αποδυτήρια και τους τα έψαλλε για μια ώρα, απολύτως δικαιολογημένα ο Αλμέιδα, αμέσως μετά το τελευταίο σφύριγμα. Στοπ στη χαλαρότητα, στα χοντρά λάθη και στα δώρα τώρα που είναι νωρίς.

Metrosport: Μπούλινγκ στον Τσάλοφ! Βετεράνοι και στελέχη της ΤΣΣΚΑ Μόσχας προσπαθούν να του χαλάσουν το μυαλό για να μην υπογράψει στον ΠΑΟΚ.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα