Συνεχίζουν στο Μεξικό για Πινέδα: «Θέλει να φύγει αλλά δεν τον αφήνει ο νέος πρόεδρος της ΑΕΚ»

Συνεχίζουν στο Μεξικό για Πινέδα: «Θέλει να φύγει αλλά δεν τον αφήνει ο νέος πρόεδρος της ΑΕΚ»

Newsroom
ΠΙΝΕΔΑ

bet365

Το όνομα του Ορμπελίν Πινέδα εξακολουθεί να βρίσκεται στην επικαιρότητα των Μεξικανών οι οποίοι αυτή τη φορά τονίζουν πως ο Μάριος Ηλιόπουλος είναι αυτός που δεν επιθυμεί την αποχώρηση του 28χρονου χαφ από την ΑΕΚ.

Συνεχίζουν τα σενάρια οι Μεξικανοί όσον αφορά την υπόθεση του Ορμπελίν Πινέδα. Παρότι έχει γίνει ξεκάθαρο πως οι προτάσεις της Μοντερέι δεν πλησιάζουν καν τις αξιώσεις της Ένωσης, οι Μεξικανοί εξακολουθούν να γράφουν ότι ο Πινέδα θα συνεχίσει την καριέρα του στην πατρίδα του.

Αυτή τη φορά οι Μεξικανοί βάζουν στο κόλπο και τον νέο διοικητικό ηγέτη της Ένωσης, Μάριο Ηλιόπουλο. Σύμφωνα με ανάρτηση του δημοσιογράφου, Φελίπε Γκαλίντο, ο νέος ιδιοκτήτης της ΑΕΚ είναι αυτός που καθυστερεί την υπόθεση. Παράλληλα ο Μεξικανός ρεπόρτερ στέκεται και στην επιθυμία του Πινέδα, αναφέροντας πως ο 28χρονος χαφ της ΑΕΚ θέλει να αποχωρήσει από την Ελλάδα και να επιστρέψει στο Μεξικό για λογαριασμό της Μοντερέι.

Από την ΑΕΚ έχει ξεκαθαριστεί πως δεν προκύπτει κάτι τέτοιο ουκ ολίγες φορές...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα