Άρης: «Ο Άρης έχει καταθέσει πρόταση 3 εκατ. ευρώ για τον Μοντσού»

Άρης: «Ο Άρης έχει καταθέσει πρόταση 3 εκατ. ευρώ για τον Μοντσού»

Ο Μοντσού

bet365

Η Marca αποκάλυψε το επίσημο ενδιαφέρον του Άρη για τον 24χρονο κεντρικό μέσο της Βαγιαδολίδ, Μοντσού Ροντρίγκεθ, αναφέροντας την πρόταση της ελληνικής ομάδας για την αγορά των δικαιωμάτων του προσφέροντας 3 εκατ. ευρώ.

Η ισπανική εφημερίδα σημειώνει μάλιστα ότι οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών είναι προχωρημένες δεδομένης της επιθυμίας του παίκτη για την αλλαγή περιβάλλοντος. Μάλιστα, οι πληροφορίες της ισπανικής ιστοσελίδας επιβεβαιώνονται από τους «κίτρινους» καθώς ο 24χρονος κεντρικός μέσος είναι εκ των βασικών επιλογών. «Ο Άρης έχει καταθέσει πρόταση τριών εκατομμυρίων ευρώ για τον Μοντσού και η Βαγιαδολίδ είναι έτοιμη να την αποδεχθεί», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Πληροφορίες του Gazzetta αναφέρουν πάντως ότι οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών είναι σε εξέλιξη και αυτή τη στιγμή το… ποσό που ο Άρης ακούμπησε στο τραπέζι φτάνει τα 3.5 εκατ. ευρώ πλησιάζοντας στην τελική συμφωνία τόσο με τον παίκτη όσο και με τη Βαγιαδολίδ η οποία έχει τα δικαιώματά του. Οι Θεσσαλονικείς αποφάσισαν να προχωρήσουν σ’ αυτή την υπέρβαση εκτιμώντας ότι ο Μοντσού Ροντρίγκεθ θα ισχυροποιήσει τη μεσαία γραμμή τους και παράλληλα θεωρούν ότι η αξία του παίκτη θα αυξηθεί ακόμη περισσότερο στο μέλλον.

Ο βραχύσωμος εσωτερικός μέσος είναι γέννημα θρέμμα της Μπαρτσελόνα καθώς ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στην περίφημη Μασία. Στην τελευταία διετία είναι βασικό στέλεχος της Βαγιαδολίδ – τον απέκτησε από την Γρανάδα έναντι 1.2 εκατ. ευρώ – και συνολικά με τη φανέλα της έχει 92 συμμετοχές με έντεκα γκολ και εννιά ασίστ. Σύμφωνα με τη Marca, ο Μοντσού βλέπει θετικά την προοπτική μετακόμισής του στην Ελλάδα κι αυτό είναι το βασικό όπλο του Άρη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα