ΑΕΚ: Κάταγμα ο Μπρινιόλι, μένει δυόμιση μήνες εκτός!

ΑΕΚ: Κάταγμα ο Μπρινιόλι, μένει δυόμιση μήνες εκτός!

Δημήτρης Βέργος
Ο Μπρινιόλι

bet365

Άσχημα νέα για τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι καθώς ο Ιταλός γκολκίπερ της ΑΕΚ υπέστη κάταγμα που τον θέτει νοκ-άουτ για περίπου δυόμιση μήνες!

Η νέα σεζόν δεν ξεκίνησε καθόλου καλά για τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι καθώς όπως ενημέρωσε το πρωί της Παρασκευής η ΑΕΚ, ο 33χρονος Ιταλός τερματοφύλακας υπέστη κάταγμα και μένει εκτός για τους επόμενους δυόμιση μήνες!

Ο Μπρινιόλι κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης πριν τον αγώνα με την Ίντερ ντ' Εσκάλδες το βράδυ της Τετάρτης στη Νέα Φιλαδέλφεια τραυματίστηκε στο χέρι.

Χθες υποβλήθηκε σε μαγνητική, ενώ σήμερα προχώρησε και σε αξονική, όπου επιβεβαιώθηκαν τα δυσάρεστα νέα. Συγκεκριμένα, όπως διαπιστώθηκε και από τις εξετάσεις, ο Ιταλός γκολκίπερ υπέστη κάταγμα στο σκαφοειδές της αριστερής πηχεοκαρπικής.

Οι εκτιμήσεις έπειτα από την τελική διάγνωση του τραυματισμού του αναφέρουν ότι ο Μπρινιόλι μένει νοκ-άουτ για τους επόμενους δυόμιση μήνες σε μια πολύ άτυχη στιγμή και για τον ίδιο και για την ΑΕΚ στο ξεκίνημα της σεζόν.

 

Η ΑΕΚ μέσω των social media έστειλε τις ευχές της στον Μπρινιόλι για ταχεία ανάρρωση και επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους, η οποία υπολογίζεται πλέον για τον Οκτώβριο.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα