ΑΕΚ: Η σοβαρότητα που απαιτεί η ρεβάνς έπειτα και από την ομιλία Αλμέιδα

ΑΕΚ: Η σοβαρότητα που απαιτεί η ρεβάνς έπειτα και από την ομιλία Αλμέιδα

Ο Ματίας Αλμέιδα με τους παίκτες της ΑΕΚ

bet365

Οι παίκτες της ΑΕΚ στρέφουν από σήμερα την προσοχή τους στη ρεβάνς με την Ίντερ ντ' Εσκάλδες γνωρίζοντας ότι πρέπει να αφήσουν πίσω τη νοοτροπία και τη χαλαρότητα που έδειξαν στο πρώτο παιχνίδι, ειδικά μετά και την ομιλία του Ματίας Αλμέιδα.

Η ΑΕΚ μετέτρεψε το πάρτι σε... λαχτάρα στο πρώτο ματς με την Ίντερ ντ' Εσκάλδες από την Ανδόρα στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League. Οι κιτρινόμαυροι από εκεί που έδειχναν ότι θα σφράγιζαν από τη Νέα Φιλαδέλφεια το εισιτήριο της πρόκρισης, διατήρησαν με αυτό το αναπάντεχο 4-3 τη ρεβάνς «ζωντανή» και πλέον στρέφουν την προσοχή τους από σήμερα στο δεύτερο ματς στην Ανδόρα που θα διεξαχθεί την προσοχή Πέμπτη.

Αυτό που απαιτείται από όλους είναι μεγάλη σοβαρότητα και απόλυτη προσοχή καθώς όπως διαπιστώθηκε στα προκριματικά του καλοκαιριού στην Ευρώπη οι παγίδες παραμονεύουν και δεν θέλει και πολύ να την πατήσεις ανεξαρτήτως αντιπάλου. Οι παίκτες της ΑΕΚ επιβάλλεται να δείξουν σωστή νοοτροπία και να αντιμετωπίσουν το παιχνίδι με μεγάλη προσήλωση ώστε να κάνουν τη δουλειά τους και να περάσουν, καθώς η διαφορά δυναμικότητας όσον αφορά την ποιότητα σε σχέση με τον αντίπαλο είναι τεράστια.

Ειδικά μετά και την ομιλία του Ματίας Αλμέιδα στα αποδυτήρια έπειτα από τη λήξη της αναμέτρησης το βράδυ της Τετάρτης στην OPAP Arena όλοι θα πρέπει να έχουν αντιληφθεί ότι το πάθημα πρέπει να γίνει μάθημα και ότι τα επαναλαμβανόμενα λάθη λόγω έλλειψης συγκέντρωσης επιβάλλεται να κοπούν. Ο «Πελάδο» μετέφερε σε υψηλούς τόνους στους παίκτες του ότι δεν του άρεσαν όσα είδε, κάτι άλλωστε που παραδέχθηκε και στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι και που θα επαναλάβει στις προπονήσεις που θα ακολουθήσουν.

Στην ΑΕΚ ξεκινάνε πλέον την προετοιμασία ενόψει της ρεβάνς με την Ίντερ ντ' Εσκάλδες προκειμένου να αφήσουν πίσω τους και με αποδείξεις εντός αγωνιστικού χώρου όσα παρουσίασαν στο πρώτο παιχνίδι. Με τον Αλμέιδα να μετράει και την πρώτη απώλεια καθώς έγιναν γνωστά τα δυσάρεστα νέα του τραυματισμού του Αλμπέρτο Μπρινιόλι από την προθέρμανση του αγώνα στη Νέα Φιλαδέλφεια, με τον Ιταλό γκολκίπερ να έχει υποστεί κάταγμα που τον αφήνει εκτός για τους επόμενους δυόμιση μήνες.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα