Βούλγαρης: «Παιχνίδια στην πλάτη της ΑΕΚ, δεν θα παίζει κανένας»

Βούλγαρης: «Παιχνίδια στην πλάτη της ΑΕΚ, δεν θα παίζει κανένας»

Newsroom
AEK

bet365

Με αφορμή δημοσίευμα που έκανε λόγο για ασύλληπτο κόστος για τα παιχνίδια της εθνικής στην «OPAP Arena», ο σύμβουλος Επικοινωνίας της ΑΕΚ, Σταμάτης Βούλγαρης, τοποθετήθηκε επί του θέματος με ανάρτηση στα social media και ξεκαθάρισε την κατάσταση.

Ο σύμβουλος επικοινωνίας της ΑΕΚ, Σταμάτης Βούλγαρης, διέψευσε δημοσίευμα που αναφερόταν στο κόστος των αγώνων της Εθνικής ομάδας στην «OPAP Arena». Ο σύμβουλος επικοινωνίας της Ένωσης τοποθετήθηκε με μια ανάρτηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και ξεκαθάρισε την πραγματικότητα και τα αληθινά ποσά.

Αναλυτικά όσα λέει:

«Επειδή και η υπομονή έχει τα όριά της, ας ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα:

Το κόστος του κάθε αγώνα της Εθνικής Ελλάδος για τη χρήση όλου του γηπέδου -που είτε σας αρέσει, είτε όχι, είναι το πιο όμορφο και το πιο σύγχρονο γήπεδο στην Ελλάδα και βραβευμένο ως το στάδιο της χρονιάς για το 2022- ήταν 100.000€ όπως αναφέρει το… ρεπορτάζ σας.

Το ποσό αυτό επαναλαμβάνω αφορά τη χρήση όλου του γηπέδου. Η ΑΕΚ δε χρέωνε… 60.000€ μόνο για το parking, όπως κάποιοι άλλοι!

ΑΝ η Εθνική ήθελε και μπορούσε να βρει άλλο διαθέσιμο γήπεδο, θα μπορούσε να πάει να προπονηθεί εκεί, όπως συνέβη και άλλες φορές και να γλιτώσει τα επιπλέον έξοδα προπόνησης!

Τα κόστη για security, εστίαση, φιλοξενία - διαμονή Αξιωματούχων, μετακινήσεις, ιατρικά θέματα, προσωπικό, καθαρισμό, logistics κλπ, δεν μπορούν να χρεωθούν ούτε στο γήπεδο, ούτε στην ΑΕΚ και η ΕΠΟ δε θα τα γλιτώσει!!!

Είναι εντυπωσιακή η προσπάθεια κάποιων να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα, αλλά παιχνιδάκια στην πλάτη της ΑΕΚ, δε θα παίζει κανένας».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα