ΠΑΟΚ-Μεταγραφές: Η Τζένοα κοιτάζει την περίπτωση Ντε Χέα, αφήνοντας στην άκρη τον Κοτάρσκι

Ο Ντόμινικ Κοτάρσκι

bet365

H Τζένοα εξακολουθεί να ψάχνει τερματοφύλακα, με την περίπτωση του πολύπειρου, Νταβίντ Ντε Χέα, να έρχεται στο προσκήνιο πιο μπροστά απ’ αυτή του Ντόμινικ Κοτάρσκι.

Για πολλές ημέρες το όνομα του Ντόμινικ Κοτάρσκι ήταν στην πρώτη θέση της μεταγραφικής λίστας της Τζένοα για τη θέση του τερματοφύλακα.

Οι «ροσομπλού» συνεχίζουν την αναζήτηση «πορτιέρε», μετά την παραχώρηση του Μαρτίνεζ στην Ιντερ, κοιτάζοντας τις τελευταίως ώρες και την περίπτωση του Νταβίντ Ντε Χέα.

Ο Ισπανός πρώην τερματοφύλακας της Ατλέτικο Μαδρίτης και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι εκτός δράσης για πάνω από ένα χρόνο, από τον Ιούλιο του 2023 συγκεκριμένα, αλλά έχει εκφράσει την επιθυμία και την πρόθεση να επιστρέψει στα γήπεδα.

Σύμφωνα με το Sky Sport, τις επόμενες ώρες ο Ντε Χέα θα έχει επαφή με την ομάδα της Τζένοα, που θα πρέπει να πάρει μια οριστική απόφαση για το ποιος θα είναι ο επόμενος Νο1 της ομάδας.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα