ΠΑΟΚ-Μεταγραφές: Στην αποστολή της ΤΣΚΚΑ Μόσχας ο Φεντόρ Τσάλοφ

ΠΑΟΚ-Μεταγραφές: Στην αποστολή της ΤΣΚΚΑ Μόσχας ο Φεντόρ Τσάλοφ

bet365

Ο 26χρονος Ρώσος επιθετικός συμμετέχει κανονικά στην αποστολή της ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τον εκτός έδρας αγώνα της ρωσικής Premier League κόντρα στην Παρί Νίζνι Νόβγκοροντ.

Το «σήριαλ» με τη μεταγραφή του Φεντόρ Τσάλοφ από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στον ΠΑΟΚ συνεχίζεται, με τον 26χρονο επιθετικό να βρίσκεται στην αποστολή της μοσχοβίτικης ομάδας για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Παρί Νίζνι Νόβγκοροντ για τη 2η αγωνιστική της RPL.

Οι Ρώσοι υποστήριζαν το βράδυ της Πέμπτης (25/7) ότι, ενδεχομένως, «η σημερινή μέρα να είναι η τελευταία του Τσάλοφ στην ΤΣΣΚΑ», θεωρώντας τελειωμένη τη μετακίνησή του στον ΠΑΟΚ, ωστόσο ένα video που «ανέβασε» η ομάδα στα επίσημα social media της, δείχνει τον Τσάλοφ να αναχωρεί από το αεροδρόμιο της Μόσχας μαζί με την υπόλοιπη αποστολή για Νόβγκοροντ.

ο Φεντόρ Τσάλοφ με την αποστολή της ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Κάπως έτσι οι όποιες εξελίξεις υπάρξουν στο θέμα της μεταγραφής του στους Πρωταθλητές Ελλάδας μεταφέρονται για μετά το παιχνίδι της ΤΣΣΚΑ για το πρωτάθλημα, ενδεχομένως, στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας.

 

Αυτό που αναφέρουν τα ρωσικά ΜΜΕ είναι πως η μεταγραφή του Τσάλοφ στον ΠΑΟΚ έχει μπει στην τελική ευθεία της και σύμφωνα με πηγές του «RBC Sport» που γνωρίζει την κατάσταση, «οι σύλλογοι συζητούν για τους νομικούς όρους της μεταγραφής».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα