Ξεκάθαρος ο Ηλιόπουλος στη νέα πρόταση της Μοντερέι για Πινέδα: «Δεν πωλείται»

Ξεκάθαρος ο Ηλιόπουλος στη νέα πρόταση της Μοντερέι για Πινέδα: «Δεν πωλείται»

Ο Ορμπελίν Πινέδα της ΑΕΚ

bet365

Η Μοντερέι κατέθεσε στην ΑΕΚ νέα βελτιωμένη πρόταση για τον Ορμπελίν Πινέδα, η οποία ωστόσο απορρίφθηκε με συνοπτικές διαδικασίες από τον Μάριο Ηλιόπουλο, ο οποίος ξεκαθάρισε πως «ο παίκτης δεν πωλείται».

Η Μοντερέι επιμένει για τον Ορμπελίν Πινέδα, έχοντας δει μέσα στο καλοκαίρι ήδη δύο επίσημες προτάσεις της να απορρίπτονται από την ΑΕΚ. Μάλιστα στην τελευταία επίσημη κρούση του μεξικανικού κλαμπ η Ένωση είχε απορρίψει την προσφορά χαρακτηρίζοντας την αστεία.

Ο Πινέδα παραμένει στο στόχαστρο της Μοντερέι, η οποία μάλιστα επανήλθε με νέα βελτιωμένη πρόταση προς την πλευρά της ΑΕΚ ελπίζοντας πως αυτή τη φορά θα έπαιρνε το πολυπόθητο «ναι».

Ωστόσο η στάση της ΑΕΚ δεν άλλαξε, με τους κιτρινόμαυρους να απορρίπτουν και τη νέα πρόταση που έφτασε στα γραφεία τους. Ο ιδιοκτήτης της Ένωσης, Μάριος Ηλιόπουλος ήταν ξεκάθαρος στο μήνυμα που μετέφερε προς τον μεξικανικό σύλλογο: «Ο παίκτης δεν πωλείται»!

Νωρίτερα μέσα στη μέρα ρεπορτάζ στο Μεξικό είχαν υπογραμμίσει πως ο νέος ιδιοκτήτης της ΑΕΚ είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο της παραχώρησης του Πινέδα στη Μοντερέι.

Μένει πλέον να φανεί αν αυτή η επιμονή των Ραγιάδος της Μοντερέι συνεχιστεί και επιστρέψουν με ακόμα μια επίσημη πρόταση ή αν το ξεκάθαρο μήνυμα από πλευράς ΑΕΚ και Μάριου Ηλιόπουλου θα βάλει τέλος σε αυτήν την υπόθεση που διατηρείται ζεστή από το ξεκίνημα του καλοκαιριού.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα