Ολυμπιακός, μεταγραφές: Οδεύει προς Ρίο Άβε ο Σίνα

Ο Σίνα

bet365

Μετά τον Κωνσταντίνο Κωστούλα, ακόμα ένα παιδί της Κ19 που κατέκτησε το UEFA Youth League φαίνεται πως οδεύει προς την πορτογαλική Ρίο Άβε και αυτός είναι ο Άντζελο Σίνα.

Η επιτυχία της Κ19 του Ολυμπιακού πέρσι, πανηγυρίζοντας το UEFA Youth League με μία εντυπωσιακή πορεία, έχει οδηγήσει ήδη πέντε παίκτες από εκείνο το ρόστερ στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας στην Ολλανδία.

Ο λόγος για τους Κουτσίδη, Μπακούλα, Παπακανέλλο, Μουζακίτη και Κωστούλα, ωστόσο δεν είναι οι μόνοι που βλέπουν εξελίξεις στην καριέρα τους. Συγκεκριμένα, τον δρόμο του Κωνσαντίνου Κωστούλα (μεγάλου αδερφού του Μπάμπη) αναμένεται να ακολουθήσει ο Άντζελο Σίνα.

Ο 20χρονος πορτιέρε ήταν μεταξύ των πρωταγωνιστών για την κατάκτηση του ευρωπαϊκού τίτλου πέρσι και οδεύει ως δανεικός, προς τη Ρίο Άβε της Πορτογαλίας ώστε να αγωνιστεί στην Κ23, όπου θα βρίσκεται και ο Κωστούλας.

Εκτός από τον συμπαίκτη του στους Νέους του Ολυμπιακού, εκεί έχει πουληθεί και ο Μάριος Βρουσάι, ο οποίος αγωνίστηκε ως δανεικός αρχικά.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα