ΠΑΟΚ-Μεταγραφές: Οι Πρωταθλητές επαναφέρουν στο τραπέζι τον φάκελο «Ραζβάν Μάριν» (vid)

Ο Μαρίν

bet365

Η περίπτωση του Ρουμάνου διεθνή μέσου της Κάλιαρι, Ραζβάν Μάριν, επανέρχεται στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ, που αναζητά στη μεταγραφική ενίσχυσή του στη μεσαία γραμμή.

Ο ΠΑΟΚ έχει βγει στην αγορά αναζητώντας, εδώ και σχεδόν δύο μήνες, την ενίσχυση του ρόστερ του στη μεσαία γραμμή, αλλά μετά την απόκτηση του Μαντί Καμαρά, την ανανέωση του Στέφαν Σβαμπ, παρατηρείται μια έντονη δυστοκία.

Οι Πρωταθλητές Ελλάδας, με την σύμφωνη γνώμη του Ραζβάν Λουτσέσκου, για πολλούς και διαφόρους λόγους πρόταξαν το όνομα του Σουαλιό Μεϊτέ. Στην πράξη αποδείχθηκε πολύ δύσκολη περίπτωση, ο Γάλλος μέσος με το διετές κλειστό συμβόλαιο των 3,6 εκατ. ευρώ στην Μπενφίκα, ποτέ δεν είπε «ναι» στο 1,3 εκατ. ευρώ συν μπόνους, που του πρόσφεραν οι «ασπρόμαυροι».

Το προηγούμενο διάστημα στο προσκήνιο ήρθαν ακόμα δύο ονόματα, αυτά του Γιόσιπ Μίσιτς και του Ραζβάν Μάριν. Η υπόθεση του Κροάτη χαφ της Ντινάμο Ζάγκρεμπ παρέμεινε στάσιμη παρότι και οι δύο πλευρές γνωρίζουν όλα τα δεδομένα, με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να ασχολούνται από τα μέσα του Ιούνη με την περίπτωση του Ρουμάνου διεθνή χαφ της Κάλιαρι και να επαναφέρουν πάνω στο τραπέζι το όνομά του, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες και σημειώνει η «Forza».

Ο Ραζβάν Μάριν προέρχεται από ένα πολύ καλό τουρνουά με την εθνική Ρουμανίας στο EURO 2024, πριν από μια εβδομάδα το συμβόλαιο του επεκτάθηκε αυτόματα, βάσει συμμετοχών και στόχων, έως το 2026 με την Κάλιαρι, ωστόσο παραμένει ανοικτό το ενδεχόμενο της αποχώρησης του από την ομάδα του ιταλικού νότου.

Οι «ασπρόμαυροι», μετά την ολοκλήρωση των μεταγραφών του Ταρίκ Τισουντάλι και του Φεντόρ Τσάλοφ, θα βάλουν σε προτεραιότητα την απόκτηση ενός χαφ που θα έχει περισσότερο ανασταλτικό ρόλο στο γήπεδο.

@Photo credits: instagram.com/razvanmarin/

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα