ΟΦΗ μεταγραφές: Την Κυριακή (28/7) στο Ηράκλειο ο Νους

ΟΦΗ μεταγραφές: Την Κυριακή (28/7) στο Ηράκλειο ο Νους

Thiago Nuss

bet365

Το απόγευμα της Κυριακής (28/7) ο Τιάγκο Νους θα βρεθεί στην Κρήτη για να περάσει ιατρικά και να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον ΟΦΗ.

Τα τυπικά απομένουν για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Τιάγκο Νους στον ΟΦΗ. Ο Αργεντινός εξτρέμ θα φτάσει την Κυριακή (28/7) στο Ηράκλειο στις 16:10 με πτήση από τη Φρανκφούρτη, τη Δευτέρα (29/7) θα περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και αν όλα κυλήσουν ομαλά το απόγευμα θα κάνει την πρώτη του προπόνηση με τους νέους του συμπαίκτες, υπό τις οδηγίες του Τραϊανού Δέλλα.

Θυμίζουμε πως οι Κρητικοί τα βρήκαν με την Αρχεντίνος Τζούνιορς για τον μονοετή δανεισμό του 23χρονου μεσοεπιθετικού, με το deal να προβλέπει ρήτρα αγοράς.

Πρόκειται για παίκτη με πάνω από 70 επίσημες συμμετοχές στην πρώτη κατηγορία της Αργεντινής και στο Copa Libertadores, ο οποίος είναι σε εξαιρετική ηλικία και ανήκει σε μεγάλη ομάδα της χώρας του. Ο Νους ταιριάζει απόλυτα στα κριτήρια που έχει θέσει ο Τραϊανός Δέλλας και οι Κρητικοί έκαναν τα πάντα για να τον αποκτήσουν.

Θυμίζουμε πως όπως προκύπτει από τη Γαλλία οι Ομιλίτες είναι έτοιμοι να κάνουν δικό τους τον θηριώδη σέντερ φορ Άντριου Γιουνγκ. Από εκεί και πέρα οι Κρητικοί θα αποκτήσουν έναν επιπλέον μεσοεπιθετικό, στόπερ από το εξωτερικό και πιθανότατα αμυντικό χαφ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα