ΠΑΟΚ, μεταγραφές: Το αντίο του Τισουντάλι στη Γάνδη

ΠΑΟΚ, μεταγραφές: Το αντίο του Τισουντάλι στη Γάνδη

Newsroom
Ο Ταρίκ Τισουντάλι στη Θεσσαλονίκη

bet365

Με μια ανάρτηση στα social media ο Ταρίκ Τισουντάλι αποχαιρέτησε τη Γάνδη και ετοιμάζεται να φορέσει και με τη... βούλα τα ασπρόμαυρα του ΠΑΟΚ.

Ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ θα πρέπει να θεωρείται ο Ταρίκ Τισουντάλι. Ο 31χρονος επιθετικός άφησε πίσω του το Βέλγιο και τη Γάνδη και μάλιστα βρίσκεται στην Ελλάδα από το απόγευμα της Παρασκευής ώστε να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Δικέφαλο του Βορρά.

Λίγο πριν από την ανακοίνωση της μεταγραφής του στον ΠΑΟΚ, ο Μαροκινός θέλησε να πει το τελευταίο του «αντίο» στη Γάνδη, κάνοντας μια σχετική ανάρτηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

«Είναι δύσκολο να εξηγήσω μέσα σε λίγες γραμμές τι σημαίνουν για μένα τα χρόνια που πέρασα στη Γάνδη. Είμαι απίστευτα ευγνώμων που έπαιξα για αυτό το κλαμπ και που ήμουν μέρος αυτής της απίστευτης κοινότητας. Η Γάνδη ήταν ένα ξεχωριστό κομμάτι της καριέρας μου και θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους προπονητές, το σταφ και φυσικά σε όλους τους φίλους της ομάδας που στήριζαν εμένα και την ομάδα μου. Θα είμαι για πάντα ένα «βουβάλι». Σας αγαπάω όλους!», αναφέρει στην ανάρτηση του ο Τισουντάλι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα