Παίκτης της Λαμίας ο Σάντμπεργκ, θα παρακολουθήσει το φιλικό με Γκρόνιγκεν

Newsroom
Σιμον

bet365

Ο Σιμόν Σάντμπεργκ θεωρείται παίκτης της Λαμίας και ο ίδιος βρίσκεται στην Ολλανδία για να δει από κοντά το φιλικό με την Γκρόνινγκεν.

Η μεταγραφική ενίσχυση της Λαμίας συνεχίζεται με τον 30χρονο στόπερ Σιμόν Σάντμπεργκ να είναι η επόμενη προσθήκη στο ρόστερ του Μαρίνου Σατσιά.

Πριν λίγες μέρες στη Σουηδία είχε γραφτεί πως ο ποδοσφαιριστής θα αποχωρήσει από τη Χάκεν για να υπογράψει στη Λαμία όπου θα ενισχύσει σημαντικά την αμυντική γραμμή του συλλόγου.

Ο 30χρονος αμυντικός βρίσκεται ήδη στην Ολλανδία και θα είναι παρών στο φιλικό της Λαμίας με την Γκρόνιγκεν (15:30). Σειρά παίρνουν τόσο ο φορ Γκουίντο όσο και ο μεσοεπιθετικός, Λεσοβόι που είναι θέμα χρόνου να επισημοποιήσουν τη μετακίνηση τους στη Λαμία. Απο εκεί και πέρα, στην ομάδα στρέφουν το ενδιαφέρον τους στην απόκτηση ενός αμυντικού χαφ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα