Κοστίνια: «Είμαστε καλή ομάδα, δουλεύουμε για να ξεκινήσουμε δυνατά στο πρωτάθλημα»

Κοστίνια: «Είμαστε καλή ομάδα, δουλεύουμε για να ξεκινήσουμε δυνατά στο πρωτάθλημα»

Newsroom
κοστινια

bet365

Όλα όσα είπε ο Κοστίνια στο επίσημο κανάλι του Ολυμπιακού μετά το φιλικό παιχνίδι με την Αλ Καντσία.

Ικανοποιημένος με τη δουλειά που γίνεται στην Ολλανδία στην προετοιμασία του Ολυμπιακού δήλωσε ο Κοστίνια. Ο Πορτογάλος ακραίος μπακ δήλωσε πως οι «ερυθρόλευκοι» δουλεύουν σωστά ώστε να είναι έτοιμοι στον απαραίτητο βαθμό που χρειάζεται ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο επίσημο κανάλι του Ολυμπιακού:

«Συνεχίζουμε την προετοιμασία μας για το πρωτάθλημα. Έχουμε λίγο καιρό ακόμα για την έναρξη του και πιστεύω πως η ομάδα δουλεύει καλά. Καθώς περνούν τα φιλικά παιχνίδια βελτιωνόμαστε στη φυσική κατάσταση.

Οι ποδοσφαιριστές καταλαβαίνουν καλύτερα τον τρόπο του παιχνιδιού και πιστεύω πως είμαστε όλο και καλύτεροι. Είμαστε πολύ καλή ομάδα από αυτό που έχω δει ως τώρα, στο μικρό διάστημα που βρίσκομαι στην Ελλάδα. Γινόμαστε όλο και καλύτεροι και εξελισσόμαστε ως ομάδα. Αυτό είναι το σημαντικό στο στάδιο που βρισκόμαστε εδώ στην Ολλανδία, ώστε να ξεκινήσουμε δυνατοί στο πρωτάθλημα. Έχουμε και άλλα παιχνίδια μπροστά μας για να βελτιωθούμε».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα