Ολυμπιακός, μεταγραφές: Έρχεται στην Ελλάδα ο Βέλντε για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στους Πειραιώτες

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Έρχεται στην Ελλάδα ο Βέλντε για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στους Πειραιώτες

ελλαδα

bet365

Ο Κρίστοφερ Βέλντε αναμένεται άμεσα στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει και το τυπικό της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό.

Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται ο Κρίστοφερ Βέλντε. Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta ο Νορβηγός εξτρέμ αναμένεται στην Ελλάδα πολύ άμεσα ώστε να ολοκληρώσει και το τυπικό σκέλος της υπόθεσης και να ντυθεί επίσημα στα ερυθρόλευκα.

Ο Βέλντε που προέρχεται από μια εξαιρετική σεζόν, προβάρει τα «ερυθρόλευκα», με τον Ολυμπιακό να έχει φτάσει πολύ κοντά στα οικονομικά «θέλω» της Λεχ Ποζνάν. Οι Πολωνοί αξίωναν ένα ποσό κοντά στα 4 εκατομμύρια ευρώ και πράγματι, το deal φαίνεται πως θα οριστικοποιηθεί κοντά στα «θέλω» της Λεχ Ποζνάν.

Παράλληλα και στην Πολωνία η μεταγραφή του Βέλντε στους Πειραιώτες θεωρείται δεδομένη. Ο Νορβηγός αναμένεται να «πατήσει» Ελλάδα και αφού περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, θα υπογράψει το συμβόλαιο του για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό με κάθε επισημότητα.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα