ΠΑΟΚ: Κάποιοι προσπαθούν να εκμεταλλευτούν το όνειρο του μικρού Γιάννη

ΠΑΟΚ: Κάποιοι προσπαθούν να εκμεταλλευτούν το όνειρο του μικρού Γιάννη

Ο μικρός Γιάννης από την Αμφισσα μίλησε για το μεγάλο του όνειρο

bet365

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ο Ιβάν Σαββίδης με την συνδρομή χορηγών και συνεργατών έχουν αναλάβει όλα τα έξοδα για το χειρουργείο στις ΗΠΑ και την αποκατάσταση του μικρού Γιάννη στη Θεσσαλονίκη.

Ο Γιάννης Παπαστεφανάκης ετοιμάζεται να αναχωρήσει μαζί με την οικογένεια του στις αρχές Σεπτεμβρίου για το πολύ σημαντικό χειρουργείο, που έχει μπροστά του και θα πραγματοποιηθεί στη Βοστώνη των Ηνωμένων Πολιτειών, με όλα τα έξοδα να καλύπτονται από τον Ιβάν Σαββίδη, με τον οποίο πρόσφατα είναι μια πολύ ιδιαίτερη επικοινωνία.

Ο ιδιοκτήτης της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ ζήτησε λεπτομέρειες προς το τέλος της περυσινής σεζόν για το πως ο Γιάννης μπορεί να θεραπευθεί. Μέχρι τότε η οικογένεια του δεν είχε ζητήσει ποτέ τίποτα από τον επίσημο ΠΑΟΚ, απλώς όλοι μαζί ερχόντουσαν από την Άμφισσα και παρακολουθούσαν τα παιχνίδια της ομάδας.

«Το πρωτάθλημα το περσινό θα το θυμάμαι. Μου δόθηκε η ευκαιρία να το ζήσω και ήταν κάτι ιδιαίτερο. Μακάρι να ζήσω φέτος και τον ΠΑΟΚ στο Champions League», υποστήριξε πριν από λίγες ημέρες ο Γιαννάκης μιλώντας στον Δημήτρη Τσορμπατζόγλου, ο οποίος τον φιλοξένησε για πολλοστή φορά στον «αέρα» του City 106,1.

Μετά από πίεση των ανθρώπων του ΠΑΟΚ η οικογένεια αποκάλυψε το μεγάλο όνειρο του μικρού Γιάννη: Γνώριζε ότι υπάρχει διαδικασία που εγγυάται 99% ότι την επόμενη διετία θα μπορεί να σταθεί στα πόδια του και να περπατήσει.

Με εντολή του Ιβάν Σαββίδη, η οικογένεια βρίσκεται σε διαδικασία εγκατάστασης στη Θεσσαλονίκη. Ο Γιαννάκης θα ξεκινήσει την προεργασία ενδυνάμωσης με γυμναστές που θα παρέχει η ΠΑΕ και στον μπαμπά θα εξασφαλιστεί εργασία πέραν της διαμονής στη Θεσσαλονίκη.

Στις 8 Σεπτεμβρίου η οικογένεια θα αναχωρήσει για τις Ηνωμένες Πολιτείες, τρεις ημέρες αργότερα θα γίνει ο προεγχειρητικός έλεγχος και την επόμενη μέρα το χειρουργείο. Η παραμονή μαζί με τις απαραίτητες φυσιοθεραπείες εντός του νοσοκομείου θα ολοκληρωθεί στις 8 Οκτωβρίου και την επομένη θα επιστρέψουν στην Ελλάδα.

Ο ΠΑΟΚ θα αναλάβει το δύσκολο έργο της αποκατάστασης με τους φυσιοθεραπευτές της ομάδας να ασχολούνται τα επόμενα δύο χρόνια με ένα στόχο: Να πατήσει ξανά στα πόδια του ο μικρός Γιάννης.

Το κόστος της επέμβασης και της μετεγκατάστασης της οικογένειας στη Θεσσαλονίκη μαζί με ότι άλλο χρειαστεί στην πορεία, ποτέ δεν απασχόλησε τον Ιβάν Σαββίδη, ωστόσο η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ βρήκε μεγάλη συμπαράσταση από χορηγούς και συνεργάτες (ιδιωτικά σχολεία, θεραπευτήρια κλπ), που θα καλύψουν μαζί με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ όλα τα έξοδα.

Και το τελευταίο είναι σημαντικό, αφού τις τελευταίες ημέρες εμφανίστηκαν επιτήδειοι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης να μαζεύουν χρήματα για το χειρουργείο του Γιάννη.

Γι’ αυτό και ξεκαθαρίζεται πως ΚΑΝΕΝΑΣ έρανος και καμία φιλανθρωπική δράση δεν χρειάζεται να γίνει για τον μικρό φίλο του ΠΑΟΚ.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα