Άρης: Με Πιόνε Σίστο η 11αδα απέναντι στην Ντρόντρεχτ

Άρης: Με Πιόνε Σίστο η 11αδα απέναντι στην Ντρόντρεχτ

Ο Σίστο

bet365

Ο Άκης Μάντζιος αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τον Πιόνε Σίστο στο αρχικό σχήμα του Άρη στο τεστ προετοιμασίας (16:00) απέναντι στην Ντρόντρεχτ στην Ολλανδία.

Ο 29χρονος Δανός επιθετικός ενσωματώθηκε στα μέσα της εβδομάδας στην αποστολή του Άρη και θα κάνει την πρώτη εμφάνισή του με τα χρώματα της ομάδας καθώς επιλέχθηκε για να αγωνιστεί στο αριστερό άκρο της επίθεσης έχοντας απέναντί του τον Σάπι Σουλεϊμάνοφ και στην κορυφή τον Λορέν Μορόν. Στην αμυντική τετράδα είναι οι Φατόρε, Μπράμπετς, Ροζ και Παναγίδης και στον άξονα οι Μεμέτογλου, Πάρντο, Μανού Γκαρθία στο 4-3-3- των «κίτρινων» όπου ο Χουλιάν Κουέστα θα υπερασπιστεί την εστία της ομάδας.

Στον πάγκο είναι οι Κυριαζής, Κουτρουλίδης, Βέλεθ, Μοντόγια, Ζαν Ζουλ, Φετφατζίδης, Σαβέριο, Ντιαντί, Σαμόρα, Σεβαστίδης, Χαρούπας, Καραμανλής, Αγοραστός ενώ δεν θα αγωνιστούν οι Φράνκο Φεράρι, Ντομαγκόι Πάβιτσιτς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα