«Στα 8 με 9 εκατ. ευρώ ήταν η πρόταση της Μοντερέι στην ΑΕΚ για Πινέδα»

«Στα 8 με 9 εκατ. ευρώ ήταν η πρόταση της Μοντερέι στην ΑΕΚ για Πινέδα»

Newsroom
Ο Ορμπελίν Πινέδα της ΑΕΚ

bet365

Στο Μεξικό αναφέρονται στην τελευταία πρόταση που έγινε από τη Μοντερέι για την απόκτηση του Ορμπελίν Πινέδα και η οποία δεν έγινε αποδεκτή από την ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ απέρριψε και τη νέα βελτιωμένη πρόταση της Μοντερέι για τον Ορμπελίν Πινέδα με τον Μάριο Ηλιόπουλο να μεταφέρει στο μεξικανικό κλαμπ ότι «ο παίκτης δεν πωλείται».

Αυτή ήταν η τρίτη επίσημη πρόταση της Μοντερέι που απορρίπτεται από την ΑΕΚ και σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στο Μεξικό, στην τελευταία τους αυτή προσπάθεια, οι Ραγιάδος έφτασαν να προτείνουν 8 με 9 εκατ. ευρώ για τον Μεξικανό μέσο. «Η πρόταση της Μοντερέι είναι στα 8 εκατ. ευρώ που με τα μπόνους φτάνει σχεδόν τα 9 εκατ. ευρώ», ανέφερε ο δημοσιογράφος Ενρίκε Γκαρσία στην τηλεοπτική εκπομπή Playmakers του Canal 28.

Ο Μεξικανός δημοσιογράφος στη συνέχεια αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ο νέος ιδιοκτήτης της ΑΕΚ δεν θέλει να παραχωρήσει τον Πινέδα, προσθέτοντας ότι στο στρατόπεδο της Μοντερέι υπάρχει η αισιοδοξία ότι μέσα στο επόμενο διάστημα θα μπορέσουν να κλείσουν τη μεταγραφή.

Πάντως η ΑΕΚ ήταν ξεκάθαρη προς τη Μοντερέι, με τον Μάριο Ηλιόπουλο να έχει καταστήσει σαφές προς τον μεξικανικό σύλλογο ότι δεν είναι διατεθειμένος να παραχωρήσει τον Πινέδα στην μεταγραφική περίοδο που διανύουμε.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα