ΠΑΟΚ: Ο Τσάλοφ έπαιξε δέκα λεπτά στο 3-0 της ΤΣΣΚΑ Μόσχας

ΠΑΟΚ: Ο Τσάλοφ έπαιξε δέκα λεπτά στο 3-0 της ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Newsroom
Ο Φεντόρ Τσάλοβ παραμένει μεταγραφικός στόχος του ΠΑΟΚ

bet365

Ο Φέντορ Τσάλοφ δεν ξεκίνησε στη νίκη της ΤΣΣΚΑ Μόσχας επί της Παρί Νίζνι Νόβγκοροντ και έπαιξε στα τελευταία λεπτά του ματς, που ίσως και να ήταν το τελευταίο του με τη φανέλα της.

Στην αποστολή της ΤΣΣΚΑ Μόσχας για το σημερινό (27/7) ματς με την Παρί Νίζνι Νόβγκοροντ ήταν Φέντορ Τσάλοφ, στην τελευταία του ίσως παρουσία στην «Ομάδα του Στρατού» καθώς στην πατρίδα του - και όχι μόνο - θεωρούν «βέβαιο» πως θα συνεχίσει στον ΠΑΟΚ.

Πάντως έπαιξε λίγο στο 3-0 που κέρδισε το club, καθώς δεν ήταν στο αρχικό του σχήμα πέρασε ως αλλαγή στο 80'.

Μάλιστα πριν τη σέντρα ο τεχνικός του Μάρκο Νίκολιτς ρωτήθηκε γιατί δεν θα ξεκινήσει στην 11άδα. «Ο Φέντορ και ο Ζντιέλαρ (πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο) μένουν στον πάγκο για λόγους ροτέισον. Επιλέγουμε στο αρχικό σχήμα τους παίκτες που είναι καλύτερα προετοιμασμένοι αυτή τη στιγμή. Εχουμε έναν πάγκο υψηλής ποιότητας σήμερα κι αυτό μας δίνει την ευκαιρία να αλλάξουμε την εικόνα μας, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα