Αρης: Αποβλήθηκε στην ανάπαυλα ο Μάντζιος!

Αρης: Αποβλήθηκε στην ανάπαυλα ο Μάντζιος!

Newsroom
mantzios_eurokinisi.jpg
Ο Ακης Μάντζιος διαμαρτυρήθηκε για το «σκληρό» παιχνίδι των παικτών της Ντόρντρεχτ και είδε την κόκκινη κάρτα του ρέφερι που διευθύνει το φιλικό του Αρη.

Μόνο «φιλικό» δεν είναι το παιχνίδι του Αρη με την Ντόρντρεχτ, που διεξάγεται στην Ολλανδία στο πλαίσιο της προετοιμασίας των «κίτρινων». Κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου οι αντίπαλοι της ελληνικής ομάδας προχώρησαν σε αρκετά σκληρά μαρκαρίσματα, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση των Θεσσαλονικιών.

Μάλιστα δευτερόλεπτα πριν την ανάπαυλα μία αντίστοιχη φάση με τον Μορόν έβγαλε τον Ακη Μάντζιο... από τα ρούχα του και μόλις έληξε το πρώτο μισό, μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και εξέφρασε έντονα παράπονά του στον ρέφερι που του έβγαλε κόκκινη κάρτα και τον απέβαλε!

Ο Ελληνας τεχνικός επιχείρησε να παραμείνει στον πάγκο όταν άρχισε το δεύτερο μέρος, όμως του απαγορεύτηκε να το πράξει.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα