Βοηθός Τερίμ για Παναθηναϊκό και Ελλάδα: «Δεν σε αγαπάνε επειδή είσαι Τούρκος!» (vid)

Βοηθός Τερίμ για Παναθηναϊκό και Ελλάδα: «Δεν σε αγαπάνε επειδή είσαι Τούρκος!» (vid)

Τεριμ

bet365

Ο αμέσος συνεργάτης του Φατίχ Τερίμ, Νεκάτι Ατές, μίλησε στην Τουρκία και άφησε αιχμές για το πέρασμα του από τον Παναθηναϊκό και το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μετά την απομάκρυνση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ο Γιάννης Αλαφούζος έδωσε τα «κλειδιά» του Παναθηναϊκού στον Φατίχ Τερίμ τον περασμένο Δεκέμβρη, με στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος, όμως ο «Imperator» δεν κατάφερε να πετύχει και απολύθηκε, μαζί με το επιτελείο του, προτού καν τελειώσει η σεζόν.

Ο άμεσος συνεργάτης του πολύπειρου Τούρκου τεχνικού, Νεκάτι Ατές, παραχώρησε συνέντευξη στο «Ekol TV» της πατρίδας του και άφησε αιχμές για το πέρασμα του από την Ελλάδα.

«Υπάρχει πολύ δύσκολο ποδοσφαιρικό κλίμα στον Παναθηναϊκό. Είσαι Τούρκος, είναι Έλληνες. Το ποδόσφαιρο γίνεται πολύ σκληρό. Πρώτα απ' όλα δεν σε αγαπούν επειδή είσαι Τούρκος. Στην αρχή πήγε υπέροχα, αλλά στο τέλος ο πρόεδρος φοβήθηκε και του είπε (του Τερίμ) ότι είχαμε αντιδράσεις εναντίον μας. Φτάσαμε στον τελικό του Κυπέλλου και εάν είχαμε μείνει θα ήμασταν 100% πρωταθλητές την επόμενη χρονιά, που θα είχαμε μάθει και το πρωτάθλημα. Ο προπονητής όμως μας είπε ότι θα υπήρχαν προβλήματα αν μέναμε, οπότε φύγαμε», είπε ο Ατές.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα