ΠΑΟΚ – Μεταγραφές: Όλα τα δεδομένα της υπόθεσης Ραζβάν Μάριν

Ο Ραζβάν Μάριν

bet365

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και ο ΠΑΟΚ επιχειρούν να κάνουν δικό τους τον Ραζβάν Μάριν, έναν ποδοσφαιριστή που άφησε εξαιρετικές εμφανίσεις στο EURO 2024 με την εθνική Ρουμανίας.

O ΠΑΟΚ, όχι απλώς, έχει επαναφέρει το φάκελο «Ραζβάν Μάριν», όπως ανέφερε το Gazzetta, αλλά ο 28χρονος διεθνής μέσος της Κάλιαρι είναι φαβορί για να αποτελέσει την επόμενη μεταγραφική κίνηση των Πρωταθλητών Ελλάδας,

Οι «ασπρόμαυροι», σύμφωνα με πληροφορίες και από τη Ρουμανία, έχουν προσεγγίσει την ιταλική ομάδα προκειμένου να μάθουν τις προθέσεις τους για την περίπτωση του Μάριν, ο οποίος πρόσφατα ανανέωσε αυτόματα για ακόμη ένα χρόνο το συμβόλαιο του, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν παραχωρείται.

Οι διαπραγματεύσεις είναι σε εξέλιξη με τον ΠΑΟΚ να έχει καταθέσει πρόταση αγοράς του Ρουμάνου χαφ (το ποσό ξεπερνάει τα 3 εκατομμύρια ευρώ) και να προσφέρει στον ποδοσφαιριστή ένα τριετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 1,2 εκατ. ευρώ.

Αυτό που προκύπτει είναι πως ο Ραζβάν Μάριν, τη δεδομένη χρονική στιγμή, είναι φαβορί για να έρθει και να καλύψει το κενό, που υπάρχει στη μεσαία γραμμή του «Δικεφάλου», ωστόσο προς το παρόν δεν έχει πάρει επίσημη απάντηση από την Κάλιαρι στην πρόταση που έχει καταθέσει κάτι που δεν είναι και το καλύτερο «σημάδι», αν σκεφτεί κανείς ότι ο «Δικέφαλος» στο πρόσφατο παρελθόν επιχείρησε άλλες τρεις φορές να αποκτήσει κάποιον ποδοσφαιριστή (Μπράνταριτς, Ολίβα, Ντεϊόλα) χωρίς επιτυχία από την συγκεκριμένη ιταλική ομάδα .

@Photo credits: instagram.com/razvanmarin/

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα