Μάντζιος: «Υπάρχει δικαιολογία για την εικόνα μας»

Μάντζιος: «Υπάρχει δικαιολογία για την εικόνα μας»

Ο Μάντζιος

bet365

Ο Άκης Μάντζιος εξέφρασε παράπονα για το επίπεδο μαχητικότητας αλλά και τη νοοτροπία των παικτών του στο φιλικό παιχνίδι απέναντι στην Ντόρντρεχτ υποστηρίζοντας ότι υπάρχει μια δικαιολογία κι αυτή σχετίζεται με την ένταση των προπονήσεων.

Σε αντίθεση με τον αγώνα με την Αλκμάαρ όπου οι «κίτρινοι» κέρδισαν τις εντυπώσεις, απέναντι στην Ντόρντρεχτ είχαν μεν αμυντική συνέπεια, όχι όμως και ένταση στις κινήσεις του. «Ήταν διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με το προηγούμενο απέναντι σε μια ομάδα η οποία ήταν σε καλή φυσική κατάσταση και είχε δύναμη. Εμείς στο πρώτο ημίχρονο απλά μπήκαμε για τη συμμετοχή. Δεν είχαμε διάθεση να παίξουμε, να τρέξουμε, να πάμε στη μονομαχία και γενικώς τα στοιχεία που θέλουμε. Διορθώσαμε την εικόνα μας στο δεύτερο ημίχρονο αλλά στην τελική προσπάθεια κάναμε το κάτι παραπάνω που ήταν και αχρείαστο. Υπήρξε ατομισμός. Υπάρχει δικαιολογία για την εικόνα μας γιατί είμαστε σε περίοδο προετοιμασίας με προπονήσεις οι οποίες είναι υψηλής έντασης κι αυτό, ως ένα βαθμό, δικαιολογεί την εικόνα μας», είπε ο Άκης Μάντζιος στα κανάλια Novasports.

Αναφέρθηκε όμως και στον διαφορετικό τρόπο προσέγγισης του συγκεκριμένου αγώνα με αυτόν απέναντι στην Αλκμάαρ. «Η γενική εντύπωση είναι θετική αλλά είναι κάποια πράγματα που πρέπει να αλλάξουμε. Όπως η νοοτροπία. Πρέπει να έχουμε την ίδια σκέψη είτε παίζουμε με μια ομάδα του επιπέδου της Αλκμάαρ είτε με μια ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας», είπε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα