Παναθηναϊκός: Ο Τετέ έκανε... ζογκλερικά στο Καλιμμάρμαρο φορώντας ρετρό φανέλα (vid)

Παναθηναϊκός: Ο Τετέ έκανε... ζογκλερικά στο Καλιμμάρμαρο φορώντας ρετρό φανέλα (vid)

Βασίλης Μπαλατσός
Τετε

bet365

Ο νεοαποκτηθέντας εξτρέμ του Παναθηναϊκού, Τετέ, βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου (27/7) στο Καλλιμάρμαρο, φορώντας ρετρό φανέλα του Παναθηναϊκού και έκανε... μαγικά με την μπάλα.

Ο Παναθηναϊκός έκανε τη δεύτερη πιο ακριβή μεταγραφή της ιστορίας του, καθώς έδωσε επτά εκατομμύρια ευρώ στη Γαλατάσαραϊ για τον Τετέ. Το νέο Νο. 10 των Πράσινων βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου (27/7) στο Καλλιμάρμαρο για να γυρίσει ένα video, στον οποίο έκανε «ζογκλερικά» με την μπάλα, φορώντας μια ρετρό φανέλα του Τριφυλλιού.

Όπως είναι φυσικά ο Βραζιλιάνος winger τράβηξε τα βλέμματα των περαστικών που τον αναγνώρισαν. Το σχετικό video δημοσίευσε ο ατζέντης του ταλαντούχου ποδοσφαιριστή, Πάμπλο Μπουένο.

Θυμίζουμε πως ο Τετέ θα είναι ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού για την επόμενη τετραετία και θα είναι διαθέσιμος για τη ρεβάνς με την Μπότεφ Πλόβντιβ, καθώς πρόλαβε να δηλωθεί στη λίστα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα