ΟΦΗ, μεταγραφές: Οριστική συμφωνία με Γιούνγκ, την Κυριακή (28/7) στο Ηράκλειο

ΟΦΗ, μεταγραφές: Οριστική συμφωνία με Γιούνγκ, την Κυριακή (28/7) στο Ηράκλειο

Βασίλης Μπαλατσός
Γιούνγκ

bet365

Ο ΟΦΗ έδωσε τα χέρια με τον υψηλόσωμο Γάλλο σέντερ φορ, Άντριου Γιούνγκ, ο οποίος αναμένεται την Κυριακή (28/7) στο Ηράκλειο για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του.

Τα γαλλικά δημοσιεύματα που παρουσίαζαν τον Άντιου Γιούνγκ ως παίκτη του ΟΦΗ επιβεβαιώθηκαν. Όπως προκύπτει οι δυο πλευρές κατέληξαν σε οριστική συμφωνία και ο Γάλλος σέντερ φορ θα φτάσει στο Ηράκλειο την Κυριακή (28/7) στις 15:50, με πτήση από το Παρίσι.

Ο 26χρονος striker έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά στην επίθεση από τους παίκτες που έχουν στο ρόστερ τους οι Κρητικοί και θα δώσει ύψος στη γραμμή κρούση, κάτι που ήθελε ο Τραϊανός Δέλλας, ο οποίος επέλεξε τον ποδοσφαιριστή. Ο Γιούνγκ προορίζεται για δεύτερος σέντερ φορ, πίσω από τον Ισέκα, ο οποίος με βάση τα τωρινά δεδομένα είναι το βασικό «9αρι» της ομάδας.

Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός από την Οστάνδη στην Βαλενσιέν, μετρώντας 5 γκολ και 2 ασίστ σε 29 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ τα τελευταία χρόνια είναι σταθερή παρουσία στο προβάδισμα της δεύτερης κατηγορίας της Γαλλίας.

Ο ΟΦΗ θα έχει διπλή άφιξη αύριο, καθώς εκτός από τον Γιούνγκ αναμένεται στις 16:10 να προσγειωθεί ο Τιάγκο Νους. Αμφότεροι θα περάσουν ιατρικά το πρωί της Δευτέρας (29/7) και αν όλα πάνε καλά το απόγευμα θα κάνουν την πρώτη τους προπόνηση υπό τις οδηγίες του Τραϊανού Δέλλα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα