ΠΑΟΚ – Μεταγραφές: «Θα ξέρουμε τις επόμενες ημέρες», είπε ο Νίκολιτς για το μέλλον του Τσάλοφ

Ο Φεντόρ Τσάλοφ με τη φανέλα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας

bet365

Τι υποστήριξε ο Σέρβος προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Μάρκο Νίκολιτς, στην συνέντευξη Τύπου, μετά τον αγώνα την Παρί Νίζνι Νόβγκοροντ, για το μέλλον του Φεντόρ Τσάλοφ.

Ο Φεντόρ Τσάλοφ αγωνίστηκε για μόλις 12-13 λεπτά στον σημερινό εκτός έδρας αγώνα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με την Παρί Νίζνι Νόβγκοροντ (0-3) και όπως επισημαίνουν τα περισσότερα ΜΜΕ στη Ρωσία αυτός μπορεί να είναι και ο τελευταίος αγώνας του με τη φανέλα της «Ομάδας του Στρατού», καθώς στην πατρίδα του - και όχι μόνο - θεωρούν «βέβαιο» πως θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ.

Ο Σέρβος προπονητής των Μοσχοβιτών, Μάρκο Νίκολιτς, απέδωσε την απουσία του Τσάλοφ από το αρχικό σχήμα στο rotation, ενώ στη συνέντευξη Τύπου ρωτήθηκε και για την πιθανή μετακίνηση του 26χρονου επιθετικού στην Ελλάδα και τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ.

«Αυτή η ερώτηση γίνεται στον λάθος άνθρωπο, αλλά μπορώ να σας πως ότι μιλάω συνεχώς με τον Φεντόρ. Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης που δίνει στις προπονήσεις τον καλύτερο εαυτό του. Αναφορικά με το μέλλον του η απόφαση θα ληφθεί τις επόμενες μέρες. Αν μείνει στην ΤΣΣΚΑ, θα είναι κάτι υπέροχο, ωστόσο αν φύγει του ευχόμαστε καλή τύχη», υποστήριξε ο Νίκολιτς.

@Photo credits: pfc-cska.com/media/photo

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα