ΠΑΟΚ, μεταγραφές: Έκλεισε τον Σόλα Σορετίρε της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

shoretire

bet365

Ο ΠΑΟΚ συμφώνησε προφορικά με τον 20χρονο Άγγλο μεσοεπιθετικό Σόλα Σορετίρε, ο οποίος προέρχεται από τις ακαδημίες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και έμεινε ελεύθερος από τους Κόκκινους Διαβόλους.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι μεταγραφικές εξελίξεις στον ΠΑΟΚ. Οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν κλείσει τον Μαροκινό επιθετικό Ταρίκ Τισουντάλι, πιέζουν για την απόκτηση του Φεντόρ Τσάλοφ και τώρα έκλεισαν τον νεαρό μεσοεπιθετικό Σόλα Σορετίρε!

Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο αποκάλυψε πως οι Θεσσαλονικείς έχουν κλείσει τον 20χρονο ποδοσφαιριστή, με την πλευρά του ΠΑΟΚ να επιβεβαιώνει τη συμφωνία. Οι δυο πλευρές έχουν δώσει τα χέρια για την επόμενη τετραετία, έως το καλοκαίρι του 2028 και μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα ο Σορετίρε αναμένεται στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Πρόκειται για μια περίπτωση που ο ΠΑΟΚ πάλευε από τον περασμένο Φεβρουάριο, μάλιστα άνθρωποι της ομάδας έκαναν ταξίδια στην Αγγλία για να τον πείσουν να πει το «ναι». Για τον νεαρο που αγωνίζεται τόσο στο «10» όσο και στα άκρα της επίθεσης υπήρξε ενδιαφέρον από Αγγλία, Ισπανία, Σαουδική Αραβία και MLS, όμως τελικά οι Θεσσαλονικείς τον έπεισαν να αποδεχτούν την πρόταση τους.

Ο Σορετίρε γεννήθηκε στο Νιούκαστλ και έχει ρίζες από τη Νιγηρία. Προέρχεται από τις ακαδημίες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και είναι διεθνείς με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Αγγλίας. Τη σεζόν 2022-23 αγωνίστηκε ως δανεικός στην Μπόλτον της League One και την περασμένη σεζόν είχε εννέα γκολ και τέσσερις ασίστ με τη δεύτερη ομάδα των Κόκκινων Διαβόλων, στην οποία ήταν αρχηγός. Με την πρώτη ομάδα της Γιουνάιτεντ έχει κάνει πέντε ολιγόλεπτες εμφανίσεις και αυτό το καλοκαίρι έμεινε ελεύθερος από την ομάδα που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα