Άρης: Ο Μόντσου δεν έπαιξε στο φιλικό της Βαγιαδολίδ κι έχει αποφασίσει τη μεταγραφή του

Άρης: Ο Μόντσου δεν έπαιξε στο φιλικό της Βαγιαδολίδ κι έχει αποφασίσει τη μεταγραφή του

Ο Μόντσου

bet365

Άρης και Βαγιαδολίδ βρίσκονται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων για την αγορά του Μόντσου Ροντρίγκεθ ο οποίος έχει αποφασίσει τη μετακόμισή του στην ελληνική ομάδα και χθες (27/7) δεν αγωνίστηκε στο φιλικό παιχνίδι της ομάδας του με την Μπούργος.

Το πρόσφατο παρελθόν έχει αποδείξει ότι κάθε μεταγραφική υπόθεση διαμορφώνεται αναλόγως των επιθυμιών του ποδοσφαιριστή και στην προκειμένη περίπτωση είναι φανερό ότι ο Μόντσου Ροντρίγκεθ έχει αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη. Ο Ισπανός μέσος ήδη κατέληξε στην απόφαση αλλαγή περιβάλλοντος και σύμφωνα με πληροφορίες από την Ισπανία ενημέρωσε σχετικά τόσο τη διοίκηση της Βαγιαδολίδ όσο και τον προπονητή καλώντας την πρώτη να προχωρήσει στην αποδοχή της πρότασης της ελληνικής ομάδας.

Αυτή περιλαμβάνει το ποσό των 3 εκατ. ευρώ (πάγιο) και μαζί με τα bonus η συνολική προσφορά φτάνει τα 3.6 εκατ. ευρώ. Κατά τις ίδιες πηγές, οι «κίτρινοι» προσφέρουν στον 25χρονο ποδοσφαιριστή μεγαλύτερο συμβόλαιο συγκριτικά με αυτό που έχει στην ισπανική ομάδα. Προσθέτοντας και τον αγωνιστικό ρόλο που θα έχει στους «κίτρινους», αντιλαμβάνεται ο καθένας γιατί ο Μόντσου θέλει να μετακομίσει στο ελληνικό Πρωτάθλημα για το οποίο φέρεται ήδη να έχει συγκεντρώσει πληροφορίες.

«Στην αρχή του καλοκαιριού δεν υπήρχε πρόθεση πώλησης του Μόντσου αλλά τα δεδομένα άλλαξαν στην πορεία αυτού. Πλέον η Βαγιαδολίδ είναι θετική στην προοπτική παραχώρησή του όπως και ο ποδοσφαιριστής στην αντίστοιχη μεταγραφής του στον Άρη», είπε ο ρεπόρτερ της ισπανικής ομάδας Χεσούς Ροντρίγκεθ αποτυπώνοντας παράλληλα τον ηγετικό ρόλο του ποδοσφαιριστή στη Βαγιαδολίδ καθώς στην περασμένη αγωνιστική περίοδο ήταν βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος.

Γι’ αυτό εξάλλου προκάλεσε εντύπωση η απουσία του από τη χθεσινή (27/7) φιλική αναμέτρηση της Βαγιαδολίδ με την Μπούργος. «Ο Μόντσου Ροντρίγκεθ μπορεί να ζει τις τελευταίες ώρες του ως ποδοσφαιριστής της Βαγιαδολίδ. Η προσφορά του Άρη… και το γεγονός ότι ο ποδοσφαιριστής παρακολούθησε τους συμπαίκτες του από τον πάγκο δίχως να μπει στο γήπεδο δείχνει άμεση έξοδο. Ο Μόντσου κάθισε δίπλα στον Ιβάν Σάντσεθ δίχως να βάλει παπούτσια και είναι φανερό σημάδι της αποχώρησής του από το κλαμπ», έγραψε η ιστοσελίδα «diariodevalladolid.es».

Μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα, στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε, ο προπονητής της ισπανικής ομάδας, Πάουλο Πετσολάνο, ρωτήθηκε για την απουσία του Μόντσου. Ο Ουρουγουανός τεχνικός δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του. Αφού είπε ότι ήταν για «θεσμικούς λόγους» στη συνέχεια είπε… «θα γίνει οτιδήποτε είναι καλύτερο για τον οργανισμό. Αν αποφασίσει (ο Μόντσου) να φύγει ή να μείνει, είναι δεκτό. Είμαστε όλοι εδώ για την ανάπτυξη (του οργανισμού».

Εν τέλει, είναι φανερό ότι όλα θα εξαρτηθούν από τις διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών και πιο συγκεκριμένα από το αν θα υπάρξει τελική συμφωνία στο ποσό της μεταγραφής αλλά και στον τρόπο καταβολής αυτού.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα