Ολυμπιακός μεταγραφές: Τα χρήματα που αναμένεται να κοστίσει ο Όρτα

Ο Ορτα

bet365

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Πορτογαλία, τα χρήματα που θα κοστίσει η μεταγραφή του Όρτα στον Ολυμπιακό αναμένεται να φτάσουν τα 5 εκατ. ευρώ.

Η πορτογαλική «abola» δημοσίευσε ένα ρεπορτάζ σχετικά με την προσπάθεια που έκανε ο Ολυμπιακός προκειμένου να φτάσει τελικά στην πολυπόθητη συμφωνία με την Μπράγκα προκειμένου να αποκτήσει τον Αντρέ Όρτα.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν κάνει αρχικά μία προσφορά ύψους 4 εκατ. ευρώ, η οποία όμως δεν κρίθηκε ικανοποιητική από το πορτογαλικό κλαμπ και γι' αυτό απορρίφθηκε. Μάλιστα, οι Πορτογάλοι έβαλαν τον πήχη στα 5 εκατ. ευρώ.

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών συνεχίστηκαν και φαίνεται πως τελικά η χρυσή τομή βρέθηκε σ' ένα ποσό στα 5 εκατ. ευρώ (άγνωστο αν είναι μαζί με μπόνους ή φιξ). Η συμφωνία μπορεί να μην επιβεβαιώνεται από το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, αφού τονίζει απλώς πως οι δύο ομάδες είναι κοντά, όμως υπογραμματίζεται ταυτόχρονα και η θέληση του Ολυμπιακού να ματσάρει τις απαιτήσεις της Μπράγκα προκειμένου να κάνει δικό της τον παίκτη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα