ΠΑΟΚ: Τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη o Σόλα Σορετίρε

ΠΑΟΚ: Τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη o Σόλα Σορετίρε

bet365

Ο 20χρονος Άγγλος μεσοεπιθετικός, Σόλα Σορετίρε, αναμένεται να βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη το βράδυ της Δευτέρας (29/7) προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ.

Ο Σόλα Σορετίρε, που έμεινε ελεύθερος από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, θα είναι η επόμενη μεταγραφική κίνηση του ΠΑΟΚ, με τον 20χρονο Αγγλονιγηριανό μεσοεπιθετικό να έχει συμφωνήσει σ’ όλα με τους Πρωταθλητές Ελλάδας.

ΠΑΟΚ-Μεταγραφές: Η Γιουνάιτεντ, ο Σορτάιρ και… το restart στην Ελλάδα (vids)

Η συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον νεαρό ταλαντούχο διεθνή με όλες τις μικρές ομάδες της Αγγλίας θα οριστικοποιηθεί μετά την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη, που αρχικά ήταν προγραμματισμένη για την Τρίτη (30/7), αλλά τελικά θα γίνει μία μέρα νωρίτερα και πιο συγκεκριμένα στις 22:00 το βράδυ της Δευτέρας (29/7).

Ο Σόλα Σορετίρε σε επικοινωνία που είχε με τους ανθρώπους του «Δικεφάλου» εξέφρασε την επιθυμία να έρθει το συντομότερο δυνατόν στη Θεσσαλονίκη έτσι ώστε να ενταχθεί στις προπονήσεις της νέας ομάδας του.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα