Ολυμπιακός μεταγραφές: Στην Ελλάδα για να υπογράψει ο Βέλντε

Ολυμπιακός μεταγραφές: Στην Ελλάδα για να υπογράψει ο Βέλντε

Κρίστοφερ Βέλντε

bet365

Ο Κρίστοφερ Βέλντε βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα προκειμένου να ολοκληρώσει τα διαδικαστικά και να αποτελέσει την επόμενη μεταγραφή του Ολυμπιακού.

Πέρα από τον Ρόμαν Γιάρεμτσουκ που έφτασε στην Ελλάδα τα ξημερώματα, στην χώρα μας για λογαριασμό του Ολυμπιακού βρίσκεται και ο Κρίστοφερ Βέλντε. Οι «ερυθρόλευκοι» πέτυχαν πριν λίγες μέρες την συμφωνία με την Λεχ Πόζναν για την απόκτησή του 24χρονου Νορβηγού εξτρέμ και κανόνισαν να τον φέρουν στην πατρίδα μας το γρηγότερο δυνατό, προκειμένου να τελειώσει και το διαδικαστικό μέρος της μετακίνησής του.

Ο Βέλντε, η μετακίνησή του οποίου αναμένεται να κοστίσει στους Πειραιώτες περίπου 4 εκατ. ευρώ, θα περάσει πρώτα από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, κι αν όλα πάνε καλά, θα βάλει ύστερα την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό, η χρονική διάρκεια του οποίου δεν έχει γίνει γνωστή.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα