Άρης μεταγραφές: Συμφώνησε με Βαγιαδολίδ για τον Μόντσου στα 3,6 εκατ. ευρώ λέει ο Ρομάνο

«Ο Άρης τα βρήκε με Βαγιαδολίδ για Μόντσου στα 3,6 εκατ. ευρώ»

bet365

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Άρης έδωσε τα χέρια με την Ρεάλ Βαγιαδολίδ για την απόκτηση του Μόντσου αντί 3,6 εκατ. ευρώ.

Ακόμη ένα «μπαμ» φαίνεται πως ολοκληρώνει ο Άρης, αφού μετά την συμφωνία για την απόκτηση του Σιφουέντες, πέτυχε ακόμη μία, αυτή τη φορά με την Ρεάλ Βαγιαδολίδ, για να κάνει δικό του τον Μόντσου, μία εξέλιξη που επιθυμούσε αρκετά και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής.

Οι διαπραγματεύσεις βρίσκονταν σε εξέλιξη εδώ και μερικές μέρες, όπως σας είχε ενημερώσει το Gazzetta, και σήμερα φαίνεται πως επήλθε η συμφωνία για την μεταγραφή του 24χρονου Ισπανού κεντρικού μέσου, με το ποσό να φτάνει τελικά τα 3,6 εκατ. ευρώ σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Την περασμένη σεζόν ο Μόντσου πραγματοποίησε 42 συμμετοχές στην δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας με την Βαγιαδολίδ σκοράροντας έξι γκολ και δίνοντας τρεις ασίστ στα περισσότερα από 3,5 χιλ. λεπτά που αγωνίστηκε.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα