Άρης μεταγραφές: Έκλεισε το deal για Μόντσου

Άρης μεταγραφές: Έκλεισε το deal για Μόντσου

«Ο Άρης τα βρήκε με Βαγιαδολίδ για Μόντσου στα 3,6 εκατ. ευρώ»

bet365

Ο Άρης έφτασε σε συμφωνία με την Ρεάλ Βαγιαδολίδ για την απόκτηση του Μόντσου αντί 3,6 εκατ. ευρώ και είναι κοντά στο να ολοκληρώσει μία μεγάλη μεταγραφή.

Η είδηση για την συμφωνία του Άρη με την Ρεάλ Βαγιαδολίδ για την απόκτηση του Μόντσου, την οποία μετέδωσε ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο επιβεβαιώνεται κι έτσι οι «κίτρινοι» βρίσκονται μακριά από μερικά διαδικαστικά βήματα μόνο για να ολοκληρώσουν μία μεγάλη μεταγραφή.

Οι δύο πλευρές βρίσκονταν σε διαπραγματεύσεις τις προηγούμενες ημέρες, όπως σας είχε κάνει γνωστό το Gazzetta και τελικά μπόρεσαν να φτάσουν σε συμφωνία για την μεταγραφή του 24χρονου Ισπανού κεντρικού μέσου, εξέλιξη που αποτελούσε επιθυμία και του ίδιου του ποδοσφαιριστή.

Μετά την οριστική αυτή συμφωνία, ο Μόντσου αναμένεται σύντομα στην Θεσσαλονίκη προκειμένου να ολοκληρώσει το τυπικό σκέλος της μεταγραφής του, να περάσει ιατρικές εξετάσεις κι αν όλα πάνε καλά, να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Άρη, το οποίο θα έχει διάρκεια τεσσάρων ετών.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα