ΠΑΟΚ μεταγραφές: Δικός του ο Φεντόρ Τσάλοφ

Ο Φεντόρ Τσάλοφ με τη φανέλα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας

bet365

Ο ΠΑΟΚ κατόρθωσε να ολοκληρώσει ακόμη μία σημαντική μεταγραφή, αφού έπεισε τον Φέντορ Τσάλοφ να δώσει την συγκατάθεσή του για να ολοκληρωθεί το deal.

Συνεχίζονται οι έντοντες μεταγραφικές διεργασίες στον ΠΑΟΚ. Μετά την ανακοίνωση της απόκτησης του Τισουντάλι και την αναμονή για την άφιξη του Σόλα Σορτάιρ στην Θεσσαλονίκη, ο «δικέφαλος του βορρά» προχώρησε σε ακόμη μία σημαντική κίνηση, αφού έκλεισε τον Φέντορ Τσάλοφ.

Οι Θεσσαλονικείς είχαν αποφασίσει να ενεργοποιήσουν την ρήτρα των 3 εκατ. ευρώ που υπήρχε στο συμβόλαιό του με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, οπότε εκείνο που απέμενε ήταν η συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή, κάτι που τελικά κατάφεραν, μετά από μεγάλη προσπάθεια, σήμερα.

Ο 26χρονος Ρώσος επιθετικός αναμένεται σύντομα, ίσως και αύριο, στην Θεσσαλονίκη προκειμένου να ολοκληρώσει το τυπικό σκέλος της μεταγραφής κι αν όλα κυλήσουν ομαλά με τις ιατρικές του εξετάσεις, να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον «δικέφαλο του βορρά».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα