«Η ΑΕΚ ζητάει 2 εκατ. δολάρια για να αφήσει τον Πισάρο να πάει στη Χουάρες»

«Η ΑΕΚ ζητάει 2 εκατ. δολάρια για να αφήσει τον Πισάρο να πάει στη Χουάρες»

Newsroom
Ο Ροδόλφο Πισάρο της ΑΕΚ

bet365

Σύμφωνα με μεξικανικό δημοσίευμα, η ΑΕΚ ζητάει το ποσό των 2 εκατ. δολαρίων για να παραχωρήσει τον Ροδόλφο Πισάρο στη Χουάρες, με την οποία ο παίκτης φέρεται να τα έχει βρει σε προφορικό επίπεδο.

Ο Ροδόλφο Πισάρο δεν υπολογίζεται από την ΑΕΚ και το τελευταίο διάστημα στο Μεξικό ανέφεραν πως η Χουάρες ενδιαφέρεται σοβαρά για την περίπτωσή του. Σύμφωνα με τη μεξικανική ιστοσελίδα 365Scores, υπάρχει μια διαδικασία σε εξέλιξη για να βρεθεί η φόρμουλα για την αποχώρηση του Πισάρο.

Η πλευρά του 30χρονου Μεξικανού μεσοεπιθετικού επιδιώκει να φτάσει σε λύση συμβολαίου με την ΑΕΚ για να υπογράψει ελεύθερος στη Χουάρες. Όπως τονίζεται στο μεξικανικό ρεπορτάζ όμως, η ΑΕΚ επιδιώκει να πάρει χρήματα, ζητώντας ένα ποσό κοντά στα 2 εκατ. δολάρια.

Η Χουάρες πάντως από τη μεριά της φέρεται να περιμένει τον Πισάρο να βρει τρόπο ώστε να αποδεσμευτεί από την ΑΕΚ για να τον κάνει δικό της στη συνέχεια, έχοντας φτάσει ήδη σε προφορική συμφωνία μαζί του.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα