ΠΑΟΚ: Στη Θεσσαλονίκη ο Σορετίρε

ΠΑΟΚ: Στη Θεσσαλονίκη ο Σορετίρε

Newsroom
FDS

bet365

Ο Σόλα Σορετίρε έφτασε σήμερα στην Ελλάδα και ο νεαρός μεσοεπιθετικός αναμένεται άμεσα ανακοινωθεί ως νέος παίκτης του ΠΑΟΚ.

Στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ βρίσκεται εδώ και μερικά λεπτά ο Σόλα Σορετίρε και πλέον μετρά αντίστροφα ο χρόνος ώστε να ανακοινωθεί ως νέος παίκτης του Δικεφάλου.

Ο 20χρονος που μέχρι πρότινος ανήκε στην Μάντεστερ Γιουνάιτεντ και μάλιστα έχει διατελέσει αρχηγός των «μικρών» ομάδων, θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους πρωταθλητές Ελλάδος.

Μάλιστα τον Αγγλο μεσοεπιθετικό με καταγωγή από τη Νιγηρία υποδέχθηκαν αρκετοί φίλοι του club που έβγαλαν φωτογραφίες μαζί του και φώναξαν ρυθμικά το όνομά του.

γφδσα

Στη Θεσσαλονίκη έφτασε πριν από λίγο ο 20χρονος μεσοεπιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Σόλα Σορετίρε, για να περάσει ιατρικά και να υπογράψει στον ΠΑΟΚ τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας! pic.twitter.com/Me0O0lq9u5

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα