Ολυμπιακός, μεταγραφές: Οι μεταγραφές των Βέλντε και Γιάρεμτσουκ θα φτάσουν μαζί το κόστος των 9 εκατ. ευρώ

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Οι μεταγραφές των Βέλντε και Γιάρεμτσουκ θα φτάσουν μαζί το κόστος των 9 εκατ. ευρώ

Ο Βέλντε

bet365

Οι δύο τελευταίες χρονικά προσθήκες για την ομάδα του Ολυμπιακού και την επίθεσή του θα κοστίσουν ένα ποσό που θα αγγίξει τα 9 εκατ. ευρώ.  

Ο Ολυμπιακός και στην περίπτωση του Βέλντε αλλά και σε αυτή του Γιάρεμτσουκ είχε να αντιμετωπίσει και άλλες ομάδες που ήθελαν τον Νορβηγό εξτρέμ αλλά και τον Ουκρανό φορ. Για τον Κρίστοφερ Βέλντε υπήρξαν ομάδες από το MLS και όχι μόνο ενώ τον Ρόμαν Γιάρεμτσουκ τον διεκδίκησε μέχρι τέλους η Τράμπζονσπορ (και ενώ συγκέντρωσε και το ενδιαφέρον και άλλων συλλόγων).

Ο Ολυμπιακός και στις 2 υποθέσεις είχε ως απόλυτους... συμμάχους τους παίκτες που ήθελαν να πιάσουν Λιμάνι. Για τον διεθνή winger της Λεχ Πόζναν οι Πολωνοί αξίωναν αρχικά τουλάχιστον 6 εκατ. ευρώ. Το ποσό του deal πήγε λίγο πιο πάνω από τα 4 εκατ. ευρώ μαζί με μπόνους και ποσοστό μεταπώλησης.

Όσο για τον έμπειρο Ουκρανό στράικερ και εκεί το ποσό που επένδυσε ο Ολυμπιακός για αυτόν θα ξεπεράσει κατά λίγο τα 4 εκατ. ευρώ (ξανά μαζί με τα μπόνους). Άρα έχουμε να κάνουμε με ένα ποσό που θα φτάσει στα 9 εκατ. ευρώ μόνο και μόνο για 2 προσθήκες, με τους Πειραιώτες πάντως να δουλεύουν για αρκετές ημέρες και τις 2 αυτές μεταγραφικές υποθέσεις και να έχουν ξεχωρίσει καιρό τώρα αυτούς τους 2 παίκτες μέσα από μία λίστα που είχαν βέβαια και άλλες επιλογές.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα