Πινέδα - ΑΕΚ: «Απερρίφθη η γελοία πρόταση των 7 εκατ. ευρώ της Μοντερέι»

Πινέδα - ΑΕΚ: «Απερρίφθη η γελοία πρόταση των 7 εκατ. ευρώ της Μοντερέι»

Newsroom
Ο Ορμπελίν Πινέδα της ΑΕΚ

bet365

Στο Μεξικό αναφέρουν ότι η ΑΕΚ αρνήθηκε την τελευταία πρόταση της Μοντερέι για τον Ορμπελίν Πινέδα, με τον παίκτη να μένει στην Ενωση.

Η ΑΕΚ δεν είναι διατεθειμένη να αλλάξει στάση στο ζήτημα του Ορμπελίν Πινέδα, όπως αποδείχθηκε και από και την τελευταία αρνητική απάντηση που έδωσε σε πρόταση της Μοντερέι μέσω του Μάριου Ηλιόπουλου, ο οποίος είχε κάνει σαφές ότι «ο παίκτης δεν πωλείται».

Στο Μεξικό μεταδίδουν, δε, ότι η Μοντερέι είδε την πρόταση των 7.000.000 ευρώ (7,5 εκατ. δολάρια) για τον διεθνή χαφ να απορρίπτεται επειδή στην «ΑΕΚ θεωρούν την προσφορά γελοία».

Σύμφωνα με πληροφορίες της Diario AM, η ΑΕΚ αρνήθηκε την προσφορά των 7 εκατομμυρίων δολαρίων για να μπορέσει να αποκτήσει τις υπηρεσίες του Πινέδα όπως επιβεβαίωσε ο ατζέντης του παίκτη.

«Είμαι 15 μέρες στην Ελλάδα, προσπαθούμε να βρούμε μια λύση για να καταλήξουμε στην καλύτερη συμφωνία μεταξύ των συλλόγων, αφού ο Ορμπελίν εξέφρασε την επιθυμία του να επιστρέψει στο Μεξικό για προσωπικούς λόγους», φέρεται να σχολίασε ο ατζέντης του παίκτη στον Gibran Araige.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα