ΟΦΗ - Athens Kallithea: Με τηλεοπτική μετάδοση το φιλικό

οφη

bet365

Το φιλικό παιχνίδι του ΟΦΗ με την Athens Kallithea στο «Γεντί Κουλέ» θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την Cosmote TV.

Το πρώτο του παιχνίδι στο «Γεντί Κουλέ» για τη σεζόν 2024-25 θα δώσει το ερχόμενο Σάββατο (3/8) ο ΟΦΗ. Οι Κρητικοί θα υποδεχτούν μπροστά στο κοινό τους την Athens Kallithea στις 18:30 και όπως έγινε γνωστό η φιλική αναμέτρηση θα έχει και τηλεοπτική κάλυψη.

Όπως το φιλικό με την Μπρέντα έτσι και αυτό με την ομάδα των Νοτίων Προαστίων θα μεταθοδεί από τον πάροχο των Κρητικών, την Cosmote TV. Θυμίζουμε πως τα δυο πρώτα φιλικά του ΟΦΗ στην Ολλανδία μπορεί να μην είχαν τηλεοπτική κάλυψη, όμως μεταδόθηκαν από το OFI TV στο YouTube, ενώ αυτό το ματς θα είναι το πρώτο της Athens Kallithea του Μάσιμο Ντονάτι που θα προβληθεί τηλεοπτικά.

Στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» θα γίνει... πρόβα για τους οπαδούς των Κρητικών ενόψει της νέας σεζόν, καθώς θα ισχύει ο νέος τρόπος εισόδου, μέσω του «gov.gr».

Ο ΟΦΗ θα δώσει το τελευταίο του φιλικό κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι (8/8), ενώ η Athens Kallithea στο τελευταίο της παιχνίδι πριν τη σέντρα του πρωταθλήματος θα αντιμετωπίσει τον Asteras Aktor στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» (11/8).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα